Motion10

Wil jij meebouwen aan succesvolle projecten in een groeiende organisatie?

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?
Onze projecten worden steeds groter en complexer. Hier ligt dan ook de uitdaging voor jou als Senior Projectmanager. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat, samen met onze consultants, de beoogde projectresultaten behaald worden. Je bent verantwoordelijk voor zowel agile als voor waterval projecten.

De focus van je werk ligt ten alle tijde op accurate planning en goede organisatie, waarbij je onze projectaanpak, -templates en -tools in de praktijk toepast. Daarnaast zorg je voor de zachte kant van het project, je creëert draagvlak, beheert de projectrisico’s en bovenal manage je de verwachtingen bij de klant. Jij bewaakt het volledige traject van begin tot eind en zorgt voor succesvolle projecten.

Als projectmanager heb je kennis en ervaring met bekende methodieken zoals PMI en PRINCE2. Voor de meeste Agile projecten passen we Scrum toe, maar ook andere agile werkwijzen zoals Lean en SAFe worden toegepast. Binnen Motion10 zetten we PROSCI® en het ADKAR® model in voor verandermanagement. Het is een pré als je hier ervaring mee hebt, maar je kunt ook de mogelijkheid krijgen om je hierin door te ontwikkelen.

Projecten zijn onderdeel van de jarenlange samenwerking die wij met onze klanten willen realiseren volgens onze Pitwall aanpak. Daarin gaan we continu op zoek naar manieren om waardevol te zijn voor onze klant. Jij hebt daar als projectmanager een cruciale en coördinerende rol in. Die gaat dus verder dan alleen het uitvoeren van een project.

Wat vragen wij jou? 

 • Jij bent bekend met diverse agile en waterval projectmethodieken zoals Scrum, SAFe en Prince2;
 • Jij beschikt over PRINCE2 en Scrum Master certificering;
 • Je bent bekend met verandermanagement en -methodieken;
 • Jij bent klantgericht en hebt een proactieve houding;
 • Je hebt ervaring met software development;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het implementeren van Microsoft technologie bij je opdrachtgevers;
 • Daarnaast kun je uitstekend communiceren op verschillende niveaus.

Wat bieden wij jou?

 • Direct een vast contract, leaseauto, bonusregeling en een competitief salaris;
 • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland;
 • Een GreatPlaceToWork score van 8,1;
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken;
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling;
 • Bonusregeling gebaseerd op je prestaties;
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun via karolina.kolcun@motion10.com of 0636266051

Voorbeeld case

Wij hebben het Van Gogh Museum begeleid bij hun ‘digitale verhuizing’ naar de Microsoft 365-cloud. De medewerkers werken nu samen in Teams-omgevingen voor hun afdelingen, projectteams en overige samenwerkingsverbanden. Lees hier meer.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.