Motion10

Over Motion10

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Motion10, onderdeel van HSO, specialiseert zich in digitale en applicatie-innovatie, data en AI, cloud-infrastructuur en beveiligingsdiensten.

HSO is wereldwijd één van de top 3 Microsoft partners op het gebied van digitale innovatie en de Microsoft Cloud. HSO richt zich voornamelijk op organisaties die de Microsoft Cloud gebruiken om hun manier van werken te transformeren en hun bedrijfsprestaties te verbeteren. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Veenendaal is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

Wij zijn ervan overtuigd dat de innovatie van onze klanten, bij ónze medewerkers begint. Daarom is onze missie ‘De Cirkel van Groei’.

Onze medewerkers en klanten staan centraal bij alles wat we doen. We blijven onze wereldwijde community uitbreiden en worden er blij van om multidisciplinair samen te werken met resultaatgerichte collega’s. Eerlijkheid en wederzijds respect is hiervoor de basis. We vinden het belangrijk om inzicht te hebben in elkaars kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelpunten. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons dus centraal. De verdere ontwikkeling van jouw talenten en kennis zijn van cruciaal belang om resultaten te behalen, zowel voor onze klanten als voor jouw eigen loopbaan.

Lees het verhaal van Tomasso Groenendijk, die al negen jaar op rij Microsoft Azure MVP* is, of van Ahmad Nafouri, die na zijn studie meteen in het traineeship van HSO is gestart en inmiddels Medior Consultant is geworden. Fabienne Janssen vertelt hoe zij na het Young Professionals programma van Motion10 is gestart als Consultant Data & Analytics.

Motion10
Kom voor de sfeer,
Blijf voor de groei!

*Een Microsoft MVP (Most Valuable Professional) werkt niet voor Microsoft, maar levert continu een excellente bijdrage aan de Microsoft community en kan als eerste met de nieuwste Microsoft-technologieën werken die nog niet algemeen beschikbaar zijn.

Onze missie

Onze missie is ‘De Cirkel van Groei’. Onze nieuwsgierigheid naar de doelen die organisaties drijven, is even belangrijk als onze kennis van technologie. Om succes te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers blijven groeien, waardoor onze klanten blijven groeien. Binnen Motion10 is er veel ruimte voor ondernemerschap en je krijgt een grote mate van vrijheid om je eigen toekomst te bepalen. Dit vraagt wel om Persoonlijk Leiderschap en dit begint bij jezelf. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het veranderen van je omgeving vanuit de overtuiging dat het anders kan of moet. Het gaat om het hebben van impact, niet vanuit gezag, maar vanuit authenticiteit en betrokkenheid. We willen dat medewerkers zelf initiatief nemen om richting te geven aan hun groei, om aan hun eigen toekomst te gaan werken en daarmee aan de toekomst van Motion10.

Onze werkwijze

Vanuit de PitWall-aanpak – Managed Cloud by Motion10 – houden we onze kernwaarden hoog in het vizier tijdens het dagelijkse werk. Lees hier alles over multidisciplinair samenwerken bij Motion10, volgens onze PitWall-aanpak:

Motion10: Great Place to Work Certified

We zijn dit jaar weer gecertificeerd als Great Place To Work en hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Deze certificering is namelijk gebaseerd op de feedback die onze medewerkers hebben gegeven over de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen Motion10. We scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. Bij ons sta jij als persoon centraal en plezier hebben in je werk en plezier maken met je collega’s is enorm belangrijk voor ons. We hebben een informele en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers, maar zeker ook klanten, zich snel thuis voelen. Eerlijkheid en wederzijds respect is de basis hiervoor.

Motion10 verandert, Motion10 blijft hetzelfde

Motion10 is een bedrijf dat graag met de nieuwste technologie werkt. Motion10 staat met beide benen in het nu. Wij willen voorlopers zijn in ons vakgebied, en in de IT verandert er altijd heel snel, heel veel. Toch zijn er dingen die we uit ons verleden met ons meedragen naar de toekomst:

We willen continu blijven leren

Onze nieuwsgierigheid naar de doelen die organisaties drijven, is even belangrijk als onze kennis van technologie. We vinden het belangrijk om inzicht te hebben in onze eigen kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelpunten. Hierdoor zijn we beter in staat om onze doelen te realiseren. We staan open voor feedback, dagen onszelf uit en zijn nieuwsgierig naar elkaars ambities om continu van elkaar te blijven leren. We blijven innoveren door vooruit te denken en toekomstgerichte oplossingen te creëren, waardoor we onze klanten helpen om het verschil te maken.

 

We willen een duurzame bijdrage leveren

We willen als Motion10 impact maken en vinden het belangrijk dat onze dienstverlening de klanten vooruitgang biedt. Dit betekent dat we ons verdiepen in de klant en zijn belevingswereld. Het betekent dat we een strategische partner zijn en we in ons advies en in onze werkwijze soms eigenwijs zijn en durven zeggen waar het op staat. We werken in multidisciplinaire teams en hebben een technologie-overstijgende aanpak waardoor (digitale) innovatie bij onze klanten centraal staat.

 

Volg je hart!

Passie staat voor doen wat je doet vanuit je hart. Het betekent dat je plezier hebt in wat je doet, en dat je een intrinsieke interesse hebt in je vak én in de manier waarop je anderen kunt helpen met jouw kennis. Passie betekent voor ons dat we op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en dat van onze klanten. Het betekent dat we weten waar we energie van krijgen en waar we goed in zijn, en dat we de focus altijd daar op leggen. Zonder passie geen maximale toegevoegde waarde. Zonder passie geen maximale impact. Passie en plezier zitten hem ook in wat we samen doen, binnen en buiten het werk.

 

Samen – Kennis delen en samen werken

Samen staat voor samen optrekken; Kameraadschap staat centraal binnen Motion10. Bij Motion10 kun je jezelf zijn en geven we om elkaar. We voelen ons verbonden en gunnen elkaar het beste. We versterken elkaar, er is vertrouwen en we kunnen op elkaar terugvallen. Wij geloven in de kracht van diversiteit, van gebruik maken van elkaars kracht en visie. De maximale toegevoegde waarde uit jezelf halen doe je voor en samen met andere mensen. Je maximale groei bereiken dus ook. En we vinden dat samen gewoon veel leuker is.

 

Meer weten?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.