Motion10

Over Motion10

Wij zijn Motion10

Wij bedenken slimme oplossingen voor de problemen van onze klanten. Ons bedrijf is geboren uit een diepgaande kennis van en ervaring met integratie. Die expertise werkt door in overzichtelijke digitale werkomgevingen en heldere analyse van data. Wij hebben de sterke ambitie om te groeien, zodat onze mensen kunnen groeien.

Onze missie

Onze missie is ‘De Cirkel van Groei’. Onze nieuwsgierigheid naar de doelen die organisaties drijven, is even belangrijk als onze kennis van technologie. Dit maakt de digitale innovatie van onze klanten succesvol. Om succes te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers blijven groeien, waardoor onze klanten blijven groeien. 

Onze visie

Wij geloven in de kracht van digitale innovatie. Middels onze technologie-overstijgende aanpak leveren wij hier een duurzame bijdrage aan. Hierdoor zijn organisaties in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld. Samen werken wij met passie aan de toekomst van morgen. 

Motion10 verandert, Motion10 blijft hetzelfde

Motion10 is een bedrijf dat graag met de nieuwste Microsoft-technologie werkt. Motion10 staat met beide benen in het nu. Wij willen voorlopers zijn in ons vakgebied, en in de IT verandert er altijd heel snel heel veel. Toch zijn er dingen die we uit ons verleden met ons meedragen naar de toekomst:

Ontwikkeling en groei van onze mensen staan bij ons centraal

Zij maken de ontwikkeling en groei van onze klanten mogelijk. Doordat onze klanten groeien, groeit Motion10. Deze cirkel begint en eindigt bij de wens om steeds verder te groeien. Als mens.

Wij delen onze kennis

De ontwikkeling van onze mensen heeft alles te maken met kennis en het delen van die kennis. Wij geloven dat expertise groeit en ontwikkelt naarmate je die deelt. Daarom is onze hele organisatie ingericht op het delen van kennis; zowel intern als extern.

Wij werken met plezier samen

Als je bedrijf heel hard groeit, kan het een uitdaging zijn om op dezelfde prettige manier met elkaar te blijven werken. We werken aan samenwerking, en werken dan ook met plezier samen. We respecteren elkaars kennis en maken daar graag gebruik van.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.