Motion10

Over Motion10

Wij zijn Motion10

Wij bedenken slimme oplossingen voor de problemen van onze klanten. Ons bedrijf is geboren uit een diepgaande kennis van en ervaring met integratie. Die expertise werkt door in overzichtelijke digitale werkomgevingen en heldere analyse van data. Wij hebben de sterke ambitie om te groeien, zodat onze mensen kunnen groeien.

Onze missie

Wij zorgen voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daardoor zijn zij het best toegerust om onze klanten te helpen groeien. En daardoor groeit Motion10. Wij noemen dat onze cirkel van groei.

Onze visie

Wij zien onszelf als meer dan een IT-partner. Wij willen organisaties helpen om wendbaar en succesvol te zijn. We geloven dat daarvoor een flexibel IT-platform nodig is. Maar naast systeemintegratie, Data & Analytics en de Business Productivity toepassingen die je daarop bouwt, betekent het heel veel voor je mensen, processen en strategie. We willen dus met onze klanten in gesprek gaan over digitale transformatie en hoe ze die op al deze vlakken vorm gaan geven.

Motion10 verandert, Motion10 blijft hetzelfde

Motion10 is een bedrijf dat graag met de nieuwste Microsoft-technologie werkt. Motion10 staat met beide benen in het nu. Wij willen voorlopers zijn in ons vakgebied, en in de IT verandert er altijd heel snel heel veel. Toch zijn er dingen die we uit ons verleden met ons meedragen naar de toekomst:

Ontwikkeling en groei van onze mensen staan bij ons centraal

Zij maken de ontwikkeling en groei van onze klanten mogelijk. Doordat onze klanten groeien, groeit Motion10. Deze cirkel begint en eindigt bij de wens om steeds verder te groeien. Als mens.

Wij delen onze kennis

De ontwikkeling van onze mensen heeft alles te maken met kennis en het delen van die kennis. Wij geloven dat expertise groeit en ontwikkelt naarmate je die deelt. Daarom is onze hele organisatie ingericht op het delen van kennis; zowel intern als extern.

Wij werken met plezier samen

Als je bedrijf heel hard groeit, kan het een uitdaging zijn om op dezelfde prettige manier met elkaar te blijven werken. We werken aan samenwerking, en werken dan ook met plezier samen. We respecteren elkaars kennis en maken daar graag gebruik van.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Vrijdag 04 oktober 2019 - HBO-ICT Job & Student Event
  2. Zaterdag 05 oktober 2019 - Data Saturday Holland
Ik lust wel een kopje koffie!