Motion10

Met plezier samenwerken geeft het beste resultaat

Ontmoet één van onze teams

Samen werken, samen groeien, samen succes

Wij zien onszelf in de toekomst als meer dan een IT-partner. Wij helpen organisaties om wendbaar en succesvol te zijn. We geloven dat daarvoor een flexibel IT-platform nodig is. Maar naast systeemintegratie, Data & Analytics en de Business Productivity toepassingen die je daarop bouwt, betekent het heel veel voor je mensen, processen en strategie. We willen met onze klanten in gesprek gaan over digitale transformatie en hoe ze die op al die vlakken vorm gaan geven.

Om op dat niveau met bedrijven in gesprek te gaan, zullen wij ons continu moeten blijven verdiepen in hun wereld. Daarom richten we ons nu ook zo sterk op onze Vertical Teams. Dat zijn multidisciplinaire teams met alle bloedgroepen van Motion10 door elkaar, gericht op een bepaalde sector.

Door het plezier en het versterkende effect van kennisdelen, zorgt samenwerken voor de mooiste resultaten.

Samen leuke dingen doen is het geheime ingrediënt van ons succes.

Projecten bij Motion10

​​​​​​​​​​​​​​Ben jij benieuwd naar de projecten die wij hebben uitgevoerd bij klanten? Bekijk onze klantcases op de website van Motion10.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.