Motion10

MotionTalent programma

Young professional

Jouw ontwikkeling voorop!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei. Onze stagiairs en afstudeerders herkennen dit zeker binnen onze organisatie. De meeste studenten voelen zich thuis, worden continu uitgedaagd en vinden het niet meer dan logisch dat ze na hun studie bij ons komen werken. We zijn continu op zoek naar frisse blikken en kritische vragen! Op zoek naar een leuke stage- of afstudeerplek? Stuur een berichtje naar recruitment@motion10.com!

Net afgestudeerd?

Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap van jouw carrière heb je gezet. What’s next? Het MotionTalent programma van Motion10 natuurlijk! Ieder jaar hebben we bij Motion10 een MotionTalent programma, waarbij we net afgestudeerde HBO’ers en Academici verder ontwikkelen tot volwaardig Consultant. Samen met ons blijf je bezig met jouw ontwikkeling. Volledig in de praktijk of in combinatie met een master, die wij voor jou betalen, de keus is aan jou!

We hebben speciaal voor jou het MotionTalent programma neergezet
Het programma duurt één jaar. In deze periode helpen wij jou te ontwikkelen tot een volwaardig professional. In september 2022 zijn we weer gestart met een nieuw programma, waarbij we collega’s klaarstomen voor de eerste opdracht. Zowel met technische kennis als training op het gebied van soft skills. Je gaat aan de slag met de nieuwste technologieën zoals, OutSystems, het Microsoft Azure platform, en basis UX design. In de tweede maand ga jij samen met je team aan de slag bij een van onze klanten. Zo pas je direct de theorie toe in de praktijk.

Het team
Als starter kom je in een team terecht met enthousiaste en deskundige collega’s. Zij lopen voorop in de markt als het gaat om de nieuwste technologieën en complexe cloud en applicatie oplossingen voor onze klanten. Iedereen bouwt graag mee aan de groei van het team in de breedste zin van het woord. Het team komt graag samen om kennis ervaringen met elkaar te delen, daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. De mentaliteit is dan ook, Work hard, Play hard!

Op dit moment is het programma van september 2022 ingevuld. Wil je mee doen aan het volgende MotionTalent programma? Meld je aan via onderstaande button of neem vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489.

Komt maart te vroeg voor jou? Meld je dan hier aan voor september 2023:

Wil jij weten wat onze MotionTalent Consultants hebben geleerd in de eerste maanden van het programma? Bekijk dan de video hieronder.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.