Motion10

Young Professionals

MotionTalent programma, word binnen één jaar opgeleid tot volwaardig IT Consultant

Net afgestudeerd aan een IT-opleiding? Binnen Motion10 zijn ervoor zowel studenten als afgestudeerden mogelijkheden om jouw carrière bij ons te starten.

Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap van jouw professionele carrière is gezet. What’s next? Het MotionTalent programma natuurlijk!

Ieder jaar – in maart en september – start het MotionTalent programma, waarin je binnen één jaar volledig wordt opgeleid tot IT Consultant.

Samen met ons ben je continu bezig met jouw ontwikkeling. Volledig in de praktijk, werkend aan een project bij één van onze klanten, óf in combinatie met een master – die wij voor jou betalen. De keuze is aan jou!

“Ik koos voor het Young Professional programma bij Motion10, omdat dit mij het meest uitdaagde.”
Kishen Nawmie, MotionTalent Consultant

Welke richting past bij jou?

Bij de start van het MotionTalent programma kies je een richting die bij jou past. Wij helpen je natuurlijk om deze keuze te maken! Tijdens een eerste (online) kop koffie gesprek gaan we graag met jou in gesprek over jouw ambities.

 

Azure & Integration: Je gaat aan de slag met het Azure-cloud platform. Je creëert moderne cloud oplossingen en je houdt je bezig met het integreren van systemen om de digitale processen bij onze klanten te optimaliseren.

Data & Analytics: Je helpt onze klanten beslissingen te nemen door het verzamelen, analyseren en automatiseren van data. Hierbij werk je samen met je collega’s aan oplossingen met onder andere Azure SQL Database, Data Factory, Data Lake en Databricks.

Managed Services: Het Managed Services-team van Motion10 sluit naadloos aan op de behoefte van onze klanten. Je ontzorgt en adviseert, zowel in het beheer als in het support, onderhoud en het beheer van ICT-systemen.

SolutionWise: Als developer ontwikkel je voor onze klanten applicaties met behulp van het low-code platform: OutSystems. Een snellere en eenvoudigere manier van softwareontwikkeling. Je ontwerpt de applicaties visueel in plaats van dat je gebruik maakt van traditionele schrijfcodes. Lees hier de ervaringen van Teun, Outsystems Consultant binnen SolutionWise en oud MotionTalent-deelnemer.

Modern Work & Security: Met kennis en expertise help je de klant met het Microsoft 365-platform succesvol en veilig te implementeren. Je brengt hiervoor de wensen van de organisatie in kaart om zo een passende digitale werkomgeving te creëren.

Over het MotionTalent programma

Het programma duurt één jaar – volledig afgestemd op wat je écht nodig hebt in het werkveld. In deze periode helpen wij jou je te ontwikkelen tot een volwaardig professional, zowel met technische kennis als trainingen op het gebied van soft skills. Wij helpen jou met de kickstart van jouw IT-carrière!

Studieproject, stage of afstuderen?

We zijn continu op zoek naar jong talent met een frisse blik!

Als student bij Motion10 maak je kennis met de verschillende aspecten van het werken binnen een organisatie. We nemen je mee in de wereld van IT-Consultancy. Tijdens jouw periode bij Motion10 word je continu uitgedaagd en begeleid.

Fun fact: veel van onze stagiairs en afstudeerders voelen zich zó thuis bij Motion10, dat zij na hun studie bij ons komen werken!

Ben je op zoek naar een inspirerend studieproject, meewerk- of onderzoekstage? Stuur een berichtje naar recruitment@motion10.com en kom eens kennis met ons maken om te zien of er een klik is!

Solliciteren 

Heb je interesse in het MotionTalent programma, heb je vragen of wil je eerst in contact komen? Neem vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via  Gaby.Mulder@Motion10.comof0683257489.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.