Motion10

Jou hoeven we niet te vertellen hoe jij het beste de relatie met de klant kan managen. Ken jij de klant uiteindelijk beter dan dat hij zichzelf kent? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen? 

Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het uitbouwen van business bij bestaande klanten. Daarbij overtuig je de klant om met ons samen te werken en de belangen van de klant voorop te stellen. Jij adviseert de klant met nieuwe ideeën en reikt oplossingen aan voor het meest succesvolle resultaat. Het is jouw doel om je klanten écht verder te helpen. Hierbij combineer je de Microsoft technologieën met onze salespropositie. Je bent een echte teamplayer en werkt graag intensief samen met consultants, business/technology leads en projectmanagers. Daarnaast ben jij een echte ondernemer met veel overtuigingskracht.

Het team van accountmanagers houdt zich bezig met het uitbouwen van lopende trajecten bij bestaande klanten. Daarnaast is er ook veel aandacht voor new business, veelal aangereikt via marketing. Het team heeft de verantwoordelijkheid om de groei van Motion10 te voeden met aansprekende projecten, het verkopen van solutions en het aanbrengen van nieuwe klanten. Dit alles vanuit een warme relatie met de klant. Het team is bevlogen, ambitieus en zeer doelgericht.

Wat vragen wij jou?


Wat bieden wij jou?


Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489


‘Waarom is Motion10 een Great Place To Work’? 
Lees hier meer over Motion10 als werkgever en de Cirkel van Groei.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.