Motion10

Weet jij alles van Microsoft 365 en/of het Power Platform of heb je ambities op dit vlak? Kom dan kennis maken met Managed Services van Motion10!


Wat ga je doen?

Als Microsoft 365 Support Engineer bij Managed Services zet je jouw expertise in voor top ondernemingen in Nederland. Je krijgt de unieke kans je bezig te houden met het ondersteunen van onze Modern Work klanten en tevens je rol te pakken in ontwikkelteams bij die klanten. Je aandachtsgebieden zijn Microsoft 365, SharePoint, Teams en het Power Platform. In het Managed Services team werk je samen met meerdere collega’s. Dit zijn specialisten op het vlak van Microsoft 365, Power Platform, Azure Data & Analytics en Azure Integratie.

Om je kennis te verbreden zijn er wekelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen.

Een belangrijk punt waar wij ons op onderscheiden, is onze “PitWall”-aanpak noemen. Een project aanpak waarbij we ons richten op softwareoplossingen om bedrijven te helpen.

Een duidelijke lijn hierin is dat wij enkel een oplossing bouwen als we ook in staat zijn deze met onze Managed Services te onderhouden. Managed services wordt hierdoor ook vroeg betrokken en speelt een belangrijke rol gedurende het hele traject.

Managed Services team

We zijn een ambitieus en snelgroeiend team bestaande uit ervaren Support Engineers en 2 Services Managers. Een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Managed Services begeeft zich in het hart van de Motion10 organisatie, waarbij we nauw samenwerken met de andere units en het team van Accountmanagers.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Microsoft 365 en/of het Power Platform
 • Affiniteit met Security & Compliance
 • Goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn

Wat bieden wij jou?

 • Direct een vast contract, leaseauto en een competitief salaris;
 • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland
 • Een GreatPlaceToWork score van 8,5
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000,-
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling
 • Bonusregeling
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei! 

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct of neem vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun (Corporate Recruiter) via Karolina.Kolcun@motion10.com of  0636266051


Wil je weten hoe het is om te werken binnen de unit Managed Services?

Lees het in de blog van collega Onno Stoeten! 


Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap in jouw carrière heb je gezet. What’s next? Ontwikkel je verder en wordt Modern Work & Security Consultant bij Motion10! Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


We hebben speciaal voor jou het MotionTalent programma neergezet
Het programma duurt één jaar. In deze periode helpen wij jou, jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig Consultant. Vanaf september 2023, de eerste maand van het programma, stomen we je klaar voor je IT-carrière. Je krijgt de technische trainingen (ter verdieping van je vooropleiding) die je nodig hebt en je gaat aan de slag met een business case. Natuurlijk leren wij je alle kneepjes van het vak! Je leert om te werken met de nieuwste technologieën, zoals Azure SQL Database, Azure, Microsoft 365 en Power Platform. Na twee maanden start je al met je eerste echte opdracht, binnen een projectteam bij een van onze klanten. Zo pas je direct de theorie toe in de praktijk. Uiteindelijk kun jij zelfstandig als dé Consultant meebouwen aan de groei van het team.

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de hard skills, zetten wij ons ook volledig in op de soft skills: jouw persoonlijke ontwikkeling doormiddel van coaching. Je zal erkende Microsoft certificaten behalen die bij jou expertise passen. Uiteraard sta je er niet meteen alleen voor! Zowel bij de training als bij de start van jouw project, zal je werkervaring opdoen onder begeleiding van een Motion10 expert als jouw persoonlijke buddy. Gedurende het jaar zijn er twee beoordelingsmomenten, waarop je op basis van jouw groei een salarisverhoging zult krijgen.

Zijn wij een match?


Wat bieden we jou?


Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489. Stuur gerust een WhatsApp berichtje!


Benieuwd hoe de voorgaande MotionTalents Tom, Jeroen en Ridge het hebben ervaren? Bekijk hier de video.


Wil jij je verder specialiseren als Power Platform Consultant? Kom dan eens kennismaken bij Motion10!
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?  
Als Power Platform Consultant breng je de wensen van onze klanten in kaart en neem je ze mee naar een passende oplossing binnen het platform. Je adviseert over de mogelijkheden om processen en systemen te verbeteren. Jij bent de connectie tussen klant, business en techniek en je houd je dagelijks bezig met het implementeren van de oplossingen.
 Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en er is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?
Wat bieden wij jou?
Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun via karolina.kolcun@motion10.com of 0636266051


Ben jij benieuwd wat wij doen op het gebied van Low Code en welke rol jij hier kan kan spelen?

Luister dan naar de podcast serie Low code, High Impact. Een podcast serie over innovators die hun digitale transformatie in de hoogste versnelling hebben gezet met het Power Platform van Microsoft. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Motion10.


Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.