Motion10

Ben jij goed in het opbouwen en onderhouden van de relatie met de klant? Kun je operationeel en tactisch sturing geven aan lange termijn klantcontracten? Maak dan kennis met Managed Services van Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Als Service Manager bij Managed Services zet je jouw expertise in voor top ondernemingen in Nederland. Je bouwt een relatie op met klanten die een langetermijncontract aan gaan met Motion10 en je bent in staat om deze relatie te onderhouden en verder uit te bouwen. Daarnaast geef je sturing op operationeel en tactisch niveau, voor de werkzaamheden die voortvloeien uit deze contracten. Je hebt gevoel voor commercie en je bent een goede verbinder.

Om je kennis te verbreden zijn er wekelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen. 

Een belangrijk punt waar wij ons op onderscheiden, is onze “PitWall”-aanpak noemen. Een project aanpak waarbij we ons richten op softwareoplossingen om bedrijven te helpen. Een duidelijke lijn hierin is dat wij enkel een oplossing bouwen als we ook in staat zijn deze met onze Managed Services te onderhouden. Managed services wordt hierdoor ook vroeg betrokken en speelt een belangrijke rol gedurende het hele traject.

Managed Services team

We zijn een ambitieus en snelgroeiend team bestaande uit ervaren Support Engineers en 2 Services Managers. Een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Managed Services begeeft zich in het hart van de Motion10 organisatie, waarbij we nauw samenwerken met de andere units en het team van Accountmanagers.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van en ervaring met ITIL (of een soortgelijk framework)
 • Goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn

Wat bieden wij jou?

 • Direct een vast contract, leaseauto en een competitief salaris;
 • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland
 • Een GreatPlaceToWork score van 8,1
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000,-
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling
 • Bonusregeling
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!
 

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct of neem vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun (Corporate Recruiter) via Karolina.Kolcun@motion10.com of  0636266051.Wil je weten hoe het is om te werken binnen de unit Managed Services?

Lees het in de blog van collega Onno Stoeten!


Kom voor de sfeer blijf voor de groei!
Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap in jouw carrière heb je gezet. What’s next? Ontwikkel je verder en word Support Engineer bij Motion10!


We hebben speciaal voor jou het MotionTalent programma neergezet
Het programma duurt één jaar. In deze periode helpen wij jou, jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig Consultant. Vanaf maart 2023, de eerste maand van het programma, stomen we je klaar voor jouw IT-carrière. Je krijgt de technische trainingen (ter verdieping van je vooropleiding) die je nodig hebt en je gaat aan de slag met een business case. Natuurlijk leren wij je alle kneepjes van het vak! Je leert om te werken met de nieuwste technologieën, zoals Azure SQL Database, Data Factory, Data Lake en Databricks. Na twee maanden start je al met je eerste echte opdracht, binnen een projectteam bij een van onze klanten. Zo pas je direct de theorie toe in de praktijk. Uiteindelijk kun jij zelfstandig als dé Consultant meebouwen aan de groei van het team.

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de hard skills, zetten wij ook in op de soft skills: jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching. Je zal erkende Microsoft certificaten behalen die bij jou expertise passen. Uiteraard sta je er niet meteen alleen voor! Zowel bij de training als bij de start van jouw project, zal je werkervaring opdoen onder begeleiding van een Motion10 expert als jouw persoonlijke buddy. Gedurende het jaar zijn er twee beoordelingsmomenten, waarop je op basis van jouw groei een salarisverhoging zult krijgen.

Zijn wij een match?


Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam als Microsoft-partner. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489. Stuur gerust een WhatsApp berichtje!


Benieuwd hoe de voorgaande MotionTalents Tom, Jeroen en Ridge het hebben ervaren? Bekijk hier de video. 


Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.