Motion10

Denk jij in integratiepatronen, services en API’s en vind je het leuk om project en beheer werkzaamheden te combineren? Kom dan kennismaken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Als Cloud Support Engineer bij Motion10 zet je jouw expertise in voor top ondernemingen in Nederland en dat alles vanuit ons Managed services. Je krijgt de unieke kans je bezig te houden met het ondersteunen van onze integratie klanten en tevens je rol te pakken in onze ontwikkelteams bij die klanten. In het Managed Services team werk je samen met meerdere collega’s. Dit zijn specialisten op het vlak van Azure Integratie maar ook op het vlak van Azure Dataplatform en Microsoft365. Bij het beheren en ontwikkelen van integraties werk je met de Azure Integration Services. Denk hierbij aan Azure Logic Apps, API Apps, Functions, API Management, Service Bus en Event Grid.

Managed Services team
Het team bestaat uit ervaren Services Managers en Engineers. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er wekelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde IT opleiding. 
• Je hebt een passie voor cloud technologieën en integraties;
• Relevante certificeringen rond C# en .NET zijn een pre;
• Je hebt affiniteit met Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD);
• Ervaring met Azure DevOps is een pre.

Wat bieden wij jou?

  • Direct een vast contract, leaseauto en een competitief salaris;
  • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland;
  • Een GreatPlaceToWork score van 8,5;
  • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000;
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken;
  • Laptop naar keuze en een telefoonregeling;
  • Bonusregeling gebaseerd op je prestaties;
  • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct of neem vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun (Corporate Recruiter) via karolina.kolcun@motion10.com of 0636266051


Wil je weten hoe het is om te werken binnen de unit Managed Services?
Lees het in de blog van collega Onno Stoeten!

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.