Motion10

Motion10 zit vol interessante verhalen en inzichten. Door de persoon áchter de functietitel aan het woord te laten over hun keuze voor wat ze doen en de ervaring die zij opbouwen, laten wij zien hoe het écht is om bij ons te werken. Kirsten Maas is 24 jaar, komt uit Rotterdam en wordt Consultant bij het Customer Success-team. Nadat Kirsten het Young Professionals programma van Motion10 binnen het Salesteam had voltooid, was Kirsten toe aan een verbreding van haar skills. In haar verhaal beschrijft ze hoe Motion10 ruimte creëerde voor haar zoektocht en de groei richting haar nieuwe functie heeft gefaciliteerd.

 

Waarom is Motion10 volgens jou een aantrekkelijke werkgever?
Voor mij zijn de collega’s één van de belangrijkste onderdelen die Motion10 aantrekkelijk maken. Ik zou de gemiddelde Motion10’er als loyaal, respectvol, toegewijd en leergierig omschrijven. Ook al was ik in opleiding (vanuit MotionTalent, het Young Professionals programma van Motion10), ik werd vanaf dag één gezien als een volwaardige collega. Is er een proces dat al jaren wordt gehanteerd, maar dat beter kan en jij hebt daar een verbetervoorstel voor? Dan krijg jij het podium. Iedereen luistert en twijfelt geen moment aan jouw kennis, maar denkt mee vanuit eigen expertise en ervaring. Zo kom je samen tot het beste voorstel.

Tijdens de zoektocht naar mijn eerste baan leefde bij mij erg de vraag: “Wat heb ik eigenlijk als starter, zo vlak na mijn afstuderen, te bieden bij een organisatie vol specialisten?” Ik begon halverwege 2019 bij Motion10 als Young Professional binnen het Salesteam. Gelukkig heb ik mezelf de vraag die mij toen zo bezighield nooit meer opnieuw gesteld. Ik voelde namelijk al heel snel dat ik iets kon toevoegen, zelfs als beginnende Young Professional.

Hoe heb jij jezelf ontwikkeld binnen Motion10 en welke rol speelt jouw leidinggevende hierin?
Na bijna vier jaar binnen het Salesteam werd ik benieuwd of mijn toekomst zich in dat vakgebied zou afspelen, óf dat er andere werkzaamheden zouden zijn die mij meer energie konden geven? Het Salesteam groeide door en had grotere ambities, maar ik liftte niet mee op het enthousiasme dat heerste binnen het team. Blijkbaar was ik toe aan iets nieuws!

Tijdens een reeks open gesprekken met mijn manager hebben we een plan gemaakt om tot antwoorden op deze vragen te komen.  Onder het nom van ‘interne snuffel-stages’ heb ik vervolgens hands-on ervaring kunnen opdoen bij het Marketing-team en Customer Success. Tijdens deze periode werd ik door collega’s begeleid en gecoached in hun vakgebied – beiden niet wetende of ik daadwerkelijk de overstap zou maken naar die specifieke afdeling. Hierdoor heb ik de missie van Motion10 – De Cirkel van Groei – aan den lijve mogen ondervinden.

De ‘snuffel-stages’ zitten er nu op en met resultaat! Ik word deel van het Customer Success team en zal mijn Sales-pet definitief omruilen om mijn ontwikkeling verder voort te zetten op het gebied van project- en verandermanagement.

Wat is je leukste herinnering tot nu toe?
Ik hecht veel waarde aan de informele momenten met collega’s. De band die ik met (in)directe collega’s heb opgebouwd zorgt ervoor dat ik met veel (werk)plezier richting kantoor ga. Eén van de hoogtepunten in 2022 was voor mij het Eindejaarsfeest, welke na een paar bewogen jaren weer plaats kon vinden. Gezamenlijk proosten op een nieuw jaar, dineren, daarna de dansvloer onveilig maken én toch net wat te veel foto’s maken bij de photobooth, zijn voor mij onvergetelijke momenten.

Waar ben je het meeste trots op?
Ik heb bewondering voor het verantwoordelijkheidsgevoel die elke Motion10’er draagt richting de medemens, maar ook op een breder vlak. Dat er naar elkaar gekeken wordt en men elkaar laat groeien in kennis of een nieuwe rol, maakt mij trots. Er wordt vol enthousiasme en toewijding meegewerkt aan projecten voor maatschappelijke organisaties en elk individu draagt bij aan de cultuur van Motion10, iets dat niet geforceerd kan worden.

 

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich op hun plek voelen bij ons. De werksfeer die wij met elkaar ervaren is dan ook iets waar wij veel waarde aan hechten. Tegelijkertijd zijn wij ervan overtuigd dat, als we ervoor zorgen dat onze mensen kunnen blijven groeien en ontwikkelen, onze klanten ook groeien. Lees hier meer over de missie van Motion10!  

Heeft het verhaal van Kirsten jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op en ontdek wat jouw mogelijkheden kunnen zijn binnen onze organisatie!

Motion10 zit vol interessante verhalen en inzichten. Door de persoon áchter de functietitel aan het woord te laten over hun keuze voor wat ze doen en de ervaring die zij opbouwen, laten wij zien hoe het echt is als je bij ons werkt. Fabienne Janssen is 26 jaar, komt uit Breda en is Consultant op het gebied van Data & Analytics. Haar carrière binnen Motion10 begon als stagiair, waarna ze de eerste deelnemer werd van ons Young Professionals programma ‘MotionTalent’. De groei die zij met behulp van Motion10 kon doormaken betekent dat zij nu als Data & Analytics Consultant de kneepjes van het vak mag leren aan nieuwe Consultants. Fabienne vertelt over haar ontwikkeling en hoe het Young Professionals programma van Motion10 talentvolle afstudeerders helpt de start te maken in hun IT-carrière.

Hoe ben je bij Motion10 terecht gekomen?

Sinds mijn 14e wist ik eigenlijk al dat ik iets in de Business & IT wilde doen, omdat ik iets in dezelfde richting wilde doen als mijn vader. Toen ik mijn minor in Data Warehousing in London had afgerond, werd ik door Motion10 benaderd voor een afstudeerstage. Eenmaal begonnen was ik echt onder de indruk van hoeveel verstand iedereen had van het vakgebied. Het kantoor was supermooi en het voelde alsof ik binnenkwam in een warm bad.

Van afstuderen naar een volwaardige Consultant, hoe is dat gegaan?

De optie om na de afronding van mijn studie meteen een IT-traineeship bij Motion10 te volgen klonk aantrekkelijk. Ik vond het fijn om te kunnen blijven waar ik al werkte en om verder te leren. Direct na het behalen van een bachelor of master, heb ik in de praktijk ondervonden dat alles opnieuw begint als men een carrière in de IT-consultancy wil starten.  Dat er een programma voor mij klaar stond waardoor ik een volwaardig professional kon worden, vond ik heel fijn.

Ik werd tijdens het Young Professionals programma van Motion10 meegenomen in verschillende projecten en werd vaak in het diepe gegooid, maar altijd met de juiste begeleiding. Iets van dichtbij zien of acties zelf uit mogen voeren, dát is de manier waarop je het meeste leert! Ik werd bij projecten begeleid door een Senior Consultant. Bij diegene kon ik altijd terecht voor vragen en dat was voor mij een hele goede manier om dingen aan te leren. Het is even kopje onder gaan en daarna lukt het wel. Nu ben ik ook die professional waar ik toendertijd tegenop keek binnen de organisatie.

Hoelang duurde het voor jou om het werk onder de knie te krijgen?

Het leren gaat verder na het Young Professionals programma en het mooie bij Motion10 is, dat daar genoeg ruimte voor wordt gecreëerd. Eén of twee jaar was voor mij wel nodig om het “junioren” eraf te krijgen. In het begin kan iemand naar klanten toe uitstralen dat hij of zij nieuw is, terwijl de klant geadviseerd wil worden door een Consultant die het antwoord heeft en de adviseursrol aanneemt. Om assertief te worden in het adviseren, had ik even de tijd nodig en groeide ik het meeste door ervaring op te doen.

Wat maakt Motiont10 voor jou een aantrekkelijke werkgever?

Het eerste dat in mij opkomt is de sfeer en kennis. Er wordt goed naar je geluisterd en men probeert jouw groei zo goed mogelijk te faciliteren. De cultuur die wij hebben is laagdrempelig en uniek en er werken echt slimme mensen. Motion10 betekent voor mij ‘het beste jongetje van de klas’ en dat is niet voor niets. In de praktijk merk ik dat wij hierin echt een verschil maken voor klanten en goede kennis in huis hebben.

Wat ik ook erg fijn vind is dat er binnen Motion10 altijd collega’s zijn die kunnen helpen als ik iets écht niet weet. Dan roep je: “Ik zit met een probleem, kan iemand mij helpen?”. Er staat altijd iemand op en er is dus echt een achterban.

Hoe ben je in de ondernemingsraad van Motion10 terecht gekomen?

Ik voelde mij geroepen op te komen voor de Young Professionals van Motion10 en het belang van het MotionTalent-programma in de organisatie. Aangezien ik één van de eersten was die het Young Professionals programma had doorlopen kon ik goed benadrukken wat er moest gebeuren om deze doelgroep een mooie plek te geven binnen Motion10. Onderdeel zijn van de ondernemingsraad was een erg leerzame en leuke ervaring: een goed organisatiebeleid wordt niet in één dag gemaakt en de ondernemingsraad van Motion10 heeft een belangrijke adviserende rol hierin.

Waar heeft jouw ontwikkeling binnen Motion10 je tot nu toe gebracht?

Het is nu voor het eerst dat ik een project doe waarin ik zelf de kar trek en waarbij ik ook drie Consultants begeleid. Heel leuk om te zien dat ik vijf jaar geleden binnenkwam als junior en nu zie wat ik allemaal aan kennis en kunde heb opgedaan. Er runnen natuurlijk niet heel veel 26-jarige dames zelfstandig als Data & Analytics Consultant twee projecten tegelijk, terwijl zij ook nog drie Consultants begeleiden. Dit is een ontzettende leerzame periode voor mij. Ik moet aan veel meer denken dan alleen mijn eigen werk binnen een project.

De keuze om bij Motion10 te gaan werken heeft veel goeds gedaan voor mijn ontwikkeling. Verder valt er altijd nog iets te leren. Er is bijvoorbeeld een groeipad naar de strategische kant of richting Architect worden, maar ondertussen kan ik ook tevreden zijn met wat ik bereikt heb.

Nu mag ik zelf de kneepjes van het vak meegeven aan andere Consultants. Zij kennen de technische basis al, maar ‘Consultant zijn’ is een vak apart. Vooral op dat gebied leg ik veel uit en daar geniet ik van.

Young Professionals programma

Het Young Professionals programma van Motion10, MotionTalent, is een ontwikkeltraject van één jaar, speciaal voor net afgestudeerde HBO’ers en Academici. Deelnemers worden volledig klaargestoomd tot volwaardige IT-Consultants en gaan, net zoals Fabienne, meteen aan de slag met gave interne en externe klussen.

Ben jij geïnteresseerd in het MotionTalent programma en wat het allemaal nog meer inhoudt? Kijk hier voor meer informatie en de vacatures die in 2023 beschikbaar worden!

Motion10 zit vol interessante verhalen en inzichten. Door de persoon achter de functietitel aan het woord te laten over hun keuze voor wat ze doen en hoe zij groeien, laten wij een echt beeld zien van hoe het is als je bij ons werkt. Sofie Tielbeke woont in Den Haag en is Consultant op OutSystems technologie bij SolutionWise – part of Motion10. Zij vertelt over de persoonlijke en professionele groei die zij ervaart en hoe Motion10 dit faciliteert.

Waarom Motion10? 
Ik ben echt een gevoelsmens. Soms kun je niet precies uitleggen wat het is, maar het moet goed voelen en dit ervoer ik al tijdens de kennismakingsprocedure voordat ik bij Motion10 werkte. Tijdens de gesprekken voelde ik me gehoord en begrepen en ik kon duidelijk aangeven wat ik zocht en wat ik belangrijk vond.
Daarnaast sprak de werkwijze binnen SolutionWise mij erg aan. Met het gebruik van OutSystems technologie combineert SolutionWise mens, organisatie en techniek op het gebied van low code. We zijn vaak betrokken bij het voortraject, waarbij wij de klant helpen door te inspireren en samen kennis op te doen. Bij de klant werken we vaak niet alleen samen met ons eigen team, maar ook met bijvoorbeeld Change Consultants en een Projectmanager. Deze werkwijze levert echte meerwaarde. Wat je aan het bouwen bent wordt op deze manier daadwerkelijk ook geïmplementeerd en gebruikt. 

Toen ik in dienst kwam hoorde ik over de optie om remote te werken vanuit het buitenland. Aangezien ik veel gereisd heb sprak de mogelijkheid om een aantal weken per jaar in het buitenland te werken mij zeker aan. We bekijken momenteel de mogelijkheid of ik binnenkort naar Mexico kan om daar te werken én te reizen! Natuurlijk zijn er wat uitdagingen met het tijdsverschil én moeten de projecten en klanten voor wie ik werk het toelaten, maar er wordt goed met mij meegedacht vanuit Motion10 om dit mogelijk te maken.

Groeien binnen Motion10
Veel afwisseling en verschillende dingen doen vind ik heel leuk in mijn baan. Ik wil niet alleen op projecten zitten waar ik uitsluitend development werk uitvoer. In de eerste gesprekken vóór mijn start bij Motion10 gaf ik aan dat ik ook graag verschillende rollen op me wou nemen binnen projecten. Vervolgens werd ik bij het eerste project ingezet op een duo-rol als Scrum Master en developer. Hoe tof!

De missie van Motion10, De Cirkel van Groei, heeft voor mij teweeg gebracht dat ik niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak gegroeid ben. Zo heb ik de mogelijkheid gekregen om meerdere certificaten te halen, zoals die van change management en het Tech Lead certificaat van Outsystems. Twee verschillende certificaten die mijn rol versterken en voor nog meer voldoening zorgen. Daarnaast heb ik een persoonlijk coaching traject gevolgd in het kader van omgaan met stress, wat mij op persoonlijk vlak erg heeft geholpen.

Leukste herinnering op de werkvloer
Het leukste binnen Motion10 vind ik de work-friendships die ik opgebouwd heb. Tot nu toe heb ik een hele goede samenwerking met iedereen. Het hele team staat altijd voor je klaar, ook als ze op een ander project zitten, ze maken altijd tijd voor je vrij. Het is gaaf om te zien dat de meer Junior Consultants zo goed begeleid worden door de Seniors van ons team.  

Ik ben heel blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb. Elke dag maak ik weer leuke dingen mee in m’n werk en zelfs tijdens tegenslagen wordt er naar me geluisterd en krijg ik de hulp die nodig is. Kortom: de juiste keuze! 

 


Wij vinden het belangrijk dat mensen zich op hun plek voelen bij ons. De werksfeer die wij met elkaar ervaren is dan ook iets waar wij veel waarde aan hechten. Tegelijkertijd zijn wij ervan overtuigd dat als we ervoor zorgen dat onze mensen kunnen blijven groeien en ontwikkelen, onze klanten ook groeien. Lees hier meer over de missie van Motion10!   

Heeft het verhaal van Sofie jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op en ontdek wat jouw mogelijkheden kunnen zijn binnen onze organisatie! 

Met een International Business and Management-diploma op zak begon er bij Astrid Gunardhy vroeg in haar carrière toch al een vuurtje te branden voor haar passie in data. Na jaren ervaring als Financial, Pricing en Reporting Analyst maakte zij de definitieve keuze om deze passie na te jagen. De Techionista Academy was een belangrijke factor die de switch naar Data & Analytics Consultant bij Motion10 mogelijk maakte. In deze blog vertelt Astrid hier meer over.

“Ik ben Astrid Gunardhy. Ik ben geboren en getogen in Indonesië en woon met mijn gezin in Amsterdam. Mijn achtergrond is in de financiële wereld, maar ik maakte recent een carrièreswitch richting de wereld van IT.”

Hoe is jouw passie voor werken met data tot stand gekomen?
“In 2001 kwam ik naar Nederland en studeerde ik International Business and Management aan de HAN University of Applied Sciences. Na mijn afstuderen deed ik één jaar een IT-propedeuse. Ik vervulde in mijn carrière verschillende functies, zoals Commission Analyst, Financial Analyst en Pricing Analyst, maar voelde altijd het verlangen om Business met IT te combineren. Toen ik een tijdje werkzaam was in een functie die meer IT-georiënteerd was, als Data & Process Analyst, wist ik zeker dat mijn toekomst in de Business Intelligence-hoek lag!”

De Techionista Academy, een initiatief van oprichters Vivianne Bendermacher en Tamira van Roeyen, helpt vrouwen een carrièreswitch naar IT te maken. Zij besloten in 2017 dat het tijd was voor meer diversiteit en inclusie in de IT en technologie. In de tijd van digitalisatie, automatisering en robotisering willen zij vrouwen trainen en helpen richting toekomstbestendige banen.

Hoe ben je bij de Techionista Academy terechtgekomen?
“Een vriend van mij kreeg een Techionista Academy alumni als nieuwe collega binnen zijn bedrijf en vertelde mij hierover. Ik was direct nieuwsgierig en ging op onderzoek uit! De opleiding trok mij zo aan dat ik me in september 2021 heb ingeschreven.
Van september tot april 2022 heb ik de Techionista-opleiding gevolgd, bestaande uit drie blokken: Azure fundamentals, Data analysis met Microsoft PowerBI en Data engineering op Microsoft Azure. De nodige Microsoft-certificering halen was onderdeel van ieder blok, waardoor ik met drie certificeringen de opleiding afrondde. Makkelijk was het niet, maar het was voor mij zeer interessante leerstof, waardoor ik veel motivatie had om door te leren.
Buiten deze drie blokken behandelden wij ook Business Cases, waarin we in groepsverband bijvoorbeeld de data die een reisbureau verzamelt visualiseerden in Power BI, zodat het management betere inzichten kreeg in de ervaringen van reizigers. Ik ben blij dat ik met deze basis nu door kan groeien, onder begeleiding van Motion10.”

Wat maakt de Techionista Academy uniek?
“Mijn medecursisten waren 18 vrouwen tussen de 25 en 60 jaar. Er waren verschillen in werkachtergronden, sectoren maar ook de hoeveelheid ervaring in IT die iedereen meebracht. Een ontzettend diverse groep. Ik koos voor de parttime route van 3 cursusdagen in de week, zodat ik de academie met mijn gezinsleven kon combineren.”

Hoe bracht de route van de Techionista Academy jou bij Motion10?
“In mei leerde ik Motion10 kennen bij een Techionista evenement – het eerste live evenement dat Techionista organiseerde sinds de Covid19-pandemie – waar ik tijdens speeddates met de businesspartners van Techionista in gesprek ging. Ik sprak met Motion10’ers Pam Scheer (Consultant Data & Analytics) en Alex Zweekhorst (Unit Manager, Data & Analytics) en voelde direct een ‘match’. De vacature die goed aansloot op mijn passie en de Advanced Specialisatie op verschillende Microsoft technologieën die Motion10 heeft, waren voor mij doorslaggevend. Binnen Motion10 ben je als consultant bij het hele proces betrokken en ik werd hier enthousiast van!”

Hoe speelt een initiatief als de Techionista Academy een rol in de toekomst van werken in de IT?
Alex Zweekhorst, Unit Manager Data & Analytics bij Motion10 vertelt:

“Aan de ene kant zien we grote schaarste aan goede dataspecialisten in de arbeidsmarkt. Aan de andere kant zien we de ‘leerbaarheid’ van ons vakgebied vergemakkelijken: technologieën worden toegankelijker, het aanbod aan goede trainingen neemt toe en door de sterke groei van ons vakgebied zien we steeds meer eindgebruikers met toenemende affiniteit en vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat professionals als Astrid – met behulp van de Techionista Academy – in staat worden gesteld de switch te maken, met een goede Microsoft basisopleiding, en te matchen met organisaties zoals Motion10. Wij kunnen Astrid vervolgens opleiden en begeleiden in onze specifieke werkwijze en bij klantprojecten inzetten.
Dit heeft veel toegevoegde waarde voor Motion10, haar klanten, onze consultants – die hun kennis en passie kunnen overbrengen op een nieuwe collega – én natuurlijk voor Astrid zelf, die hierdoor nu op haar eerste project als Data & Analytics Consultant actief is bij een klant in de educatieve sector!”

Een blijvende passie voor data, die ondanks meer dan tien jaar ervaring in de financiële wereld tóch niet wegebt. Het is geen verrassing dat Astrid en Motion10 een match zijn! Passie is één van onze kernwaarden. Benieuwd wat werken bij Motion10 nog meer betekent? Kijk hier voor meer informatie over werken bij Motion10 of bekijk onze vacatures!

Voor #WomaninMotion interviewen we enkele vrouwen die het aangedurfd hebben de schijnbaar suffe, typisch mannelijke wereld van de ICT te betreden. Hoe is het om als vrouw in de ICT te werken? Wat zou je andere vrouwen aanraden? Claudia Tuinman is Young Professional Change Consultant bij Motion10. Zij vertelt over haar keuze voor IT en kijkt vooruit naar de toekomst. Wat is haar visie op vrouwen in de IT?

Waarom heb jij gekozen voor de IT-wereld?

Claudia is onlangs afgestudeerd voor de studie HBO Bedrijfskunde. “Ik heb heel lang nagedacht of ik wel verder wilde studeren of niet. Mijn visie was dat als ik ging werken, dat het wel iets totaal nieuws moest zijn zodat ik hoe dan ook heel snel heel veel nieuws kon leren. Dat is dan ook automatisch mijn leerdoel voor de komende periode: om veel meer te leren over de techniek en de programma’s en wat je daar allemaal mee kan. En wat het betekent om voor de klant te werken. En dat ik dan na een halfjaar terug kan kijken, en denken ‘Wauw, ik heb zoveel geleerd!’ Dat doet een mens wel goed. Daarom koos ik voor de IT: het is iets nieuws voor mij. Het is een deel van het bedrijfsleven dat ik nog niet echt had gezien. Wat wel vreemd was, omdat het volgens mij juist de sector is waarin je de meeste ontwikkeling hebt gezien de laatste paar jaar. Best vreemd dat het nauwelijks voorbij komt in de studie.”

Van welke mensen leer je?

“Ik ben iemand die beslissingen maakt op basis van ratio. Ik ben heel praktisch in bepaalde zaken: dan maak ik een lijstje met plussen en minnen en op basis daarvan maak ik dan een keuze. Ik kijk met bewondering naar mensen die op basis van gevoel en enthousiasme een juiste keuze maken. Een goed voorbeeld: ik zou graag een tatoeage willen, maar dan ga ik denken: ‘Op die plek gaat het over 30 jaar hangen. En op die plek wil ik niet dat mensen het op mijn werk kunnen zien.’ Gelukkig heb ik een vriend die wel zo is, dat hij beslissingen goed op basis van gevoel kan maken. Daar kan ik veel van leren.”

Hoe keek jij vooraf tegen deze typische mannenwereld aan?

“Toen ik hier ging werken had ik niet het idee dat het alleen maar mannen waren. Misschien heb ik er niet eens echt over nagedacht. Een tijdje geleden was ik met vier vriendinnen, die ik een tijdje niet had gezien. Eén werkte bij een softwarebedrijf in Utrecht, in een marketingfunctie, als enige vrouw. De ander werkte als webdeveloper. Achteraf bezien vind ik het heel grappig dat ze allebei in de IT terecht waren gekomen, niet wetende dat ik een tijdje later ook hier terecht zou komen. Ik had dus nooit echt het idee dat de IT-wereld per se een echte mannenwereld zou zijn.”

Wat kunnen we in de IT van vrouwen leren?

“Wat ik hier al heb gezien is de rol van de people managers, dat vind ik wel heel vrouwelijke input: ‘Moet je niet te ver reizen naar een klant?’ ‘O, je hebt een crematie; lukt het dan wel om te werken de volgende dag?’ Misschien ook, wat ik dan voor me zie bij een heel mannelijke IT-wereld: dat ze met z’n allen zitten te programmeren met zo’n zwart scherm voor hun neus, en dat er dan een vrouw langskomt die ze eraan herinnert om zichzelf even pauze te gunnen.”

Wat wil jij andere vrouwen adviseren die overwegen ook de stap naar IT te maken?

“Waarom moet je bang zijn voor iets nieuws? Ze bijten niet! Op het moment dat het je echt niet bevalt kun je altijd nog weg, toch? Zo’n keuze is helemaal niet per se permanent.”

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.