Motion10

Onno Stoeten

Managed Services Engineer
  1. Deel op LinkedIN

Elke dag nieuwe uitdagingen

Onno is Managed Services Engineer in het Managed Services team van Motion10. Hij vertelt over het werken in het Managed Services team, de samenwerking met collega’s en de ontwikkelingsmogelijkheden bij Motion10.

“Omdat je veel op kantoor bent is het mogelijk om efficiënt samen te werken en te schakelen met collega’s. Dat betekent dus ook veel kennisdelen en leren!”

Veel kennisdelen en leren

Na een paar jaar in de detachering te hebben gewerkt kreeg ik de kans om het Managed Services team van Motion10 te komen versterken. Verschillende klanten bedienen vanuit het Motion10 kantoor heeft volgens mij veel voordelen; samenwerken met collega’s, een fijn kantoor (uitzicht vanaf de 42e over Rotterdam), beperkte reistijden en een lekkere lunch! Als consultant werk je vaak zelfstandig aan projecten maar binnen het Managed Services is dat net even anders.

 

De nieuwste technologie en nauw samenwerken met klanten

Projecten die vanuit Motion10 zijn opgeleverd worden vaak in beheer genomen door Managed Services. Dit zijn oplossingen, gebaseerd op de nieuwste technologieën, die in Office 365 en/of Azure zijn gebouwd. Het is belangrijk dat wij de klanten, hun processen en oplossingen goed kennen. Wij moeten kunnen meedenken om samen tot de beste resultaten te komen. Zo ontzorgen wij de klant en kunnen zij verder met “business as usual”.

 

De vragen die wij binnenkrijgen kunnen zowel technisch als functioneel zijn. Ook pakken we binnen ons team kleine projecten op.

“Als ik het nodig vind ga ik naar de klant op locatie en voer daar mijn werkzaamheden uit. Die vrijheid is fijn en het werk is erg afwisselend.”

Continu investeren in groei

Binnen Motion10 worden allerlei middelen aangereikt om jezelf te kunnen ontwikkelen. Interne opleidingen/workshops, studiebudget, kennissessies en natuurlijk veel samenwerken met slimme collega’s. Motion10 als bedrijf is ook continu in beweging. Bouwen aan verbetering wordt niet alleen van de mensen verwacht maar je merkt ook dat Motion10 steeds volwassener wordt!

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.