Motion10

Onno Stoeten

Managed Services Engineer
  1. Deel op LinkedIN

Elke dag nieuwe uitdagingen

Onno is Managed Services Engineer in het Managed Services team van Motion10. Hij vertelt over het werken binnen het Managed Services Team, de samenwerking met collega’s en de ontwikkelingsmogelijkheden bij Motion10.

“Omdat je vaak in hetzelfde team werkt is het mogelijk om efficiënt samen te werken en te schakelen met collega’s. Dat betekent dus ook veel kennisdelen en leren van elkaar!”

Veel kennisdelen en leren

Na een paar jaar in de detachering te hebben gewerkt kreeg ik de kans om het Managed Services Team van Motion10 te komen versterken. Verschillende klanten bedienen vanuit één centraal team heeft voor mij veel voordelen; samenwerken met collega’s, een goede werk/privé balans, leuke contacten en uitdagende werkzaamheden. Als consultant werk je vaak zelfstandig aan projecten maar binnen het Managed Services Team is dat net even anders.

 

De nieuwste technologie en nauw samenwerken met klanten

Projecten die vanuit Motion10 zijn opgeleverd worden vaak in beheer genomen door het Managed Services Team van Motion10. Het zijn oplossingen die gebaseerd zijn op de nieuwste technologieën die in Microsoft365 en/of Azure zijn gebouwd. Het is belangrijk dat wij de klant, hun processen en oplossingen goed kennen. Zo kunnen wij met de klant meedenken en samen tot de beste resultaten komen. Zo ontzorgen wij de klant en kunnen zij verder met “business as usual”.

De vragen die wij van onze klanten ontvangen kunnen zowel technisch als functioneel van aard zijn. Ook pakken we binnen ons team kleine projecten op.

Continu investeren in groei

Binnen Motion10 worden verschillende middelen aangereikt om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Je ontvangt een ruim persoonlijk studiebudget, je hebt de mogelijkheid opleidingen te doen en workshops te volgen, er worden veel interne kennissessies gehouden en natuurlijk werk je veel samen met slimme collega’s van wie je veel leert. Motion10 is als organisatie ook continu in beweging. Bouwen aan verbetering wordt niet alleen van de mensen verwacht maar je merkt ook dat Motion10 steeds volwassener wordt!

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.