Motion10

Vooruit kijken

Met de student community van Motion10

Als hbo- of universitaire ICT-student wil jij méér dan je in collegezalen en studiematerialen kunt vinden. Wat speelt er zich nu af in de praktijk? Wat is hype, en waar zijn organisaties nu daadwerkelijk al mee bezig? Hoe ziet een praktische toepassing van de nieuwste technologie eruit? Hoe is de sfeer binnen bedrijven waar ik mijn afstudeerstage of mijn startersbaan zou kunnen vinden? Als jij je buiten je colleges om bezig houdt met dit soort vragen, is het handig om je te verbinden aan de Student Community van Motion10.

What’s in it for you?

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom, en krijg de gelegenheid om te spelen met de nieuwste Microsoft technologie. Denk aan cloud, IoT, Azure Apps – en alles waarvan we nu nog niet eens weten dat het eraan komt.
De mogelijkheid om bij community events aanwezig te zijn en te horen over de nieuwste ontwikkelingen en praktijkcases. Maar ook om de sfeer te proeven bij een toonaangevende Microsoft partner. Je krijgt een kijkje in de keuken.
Kom langs op onze social events: de studentenborrel (2 x per jaar), Motion10 BBQ met Motion10 collega’s en bijvoorbeeld de inhouse dag met een inspirerende gastspreker.

Voorrang op afstudeeropdrachten. De nieuwste technologie koppelen aan de kennis en ervaring die in deze organisatie besloten liggen. Iets voor jou?
Hoe kun je je beter oriënteren op de toekomst dan door er alvast van te proeven?

Inschrijven

De MotionTalent Student Community is niet voor iedereen: alleen de meest gedreven studenten met échte passie voor hun vakgebied komen in aanmerking. Herken jij jezelf hierin? Wil jij je oriënteren op de toekomst en proeven van de sfeer bij een toonaangevend ICT bedrijf? Dan wil je deze kans niet missen. Voel jij je geroepen en wil je je direct inschrijven?

Dat kan hier.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of plan een virtueel kopje koffie met ons in!

Eerstvolgende events:

  1. Donderdag 18 juni 2020 - Roundtable: In a wired integration landscape, how to be Low code ready?
Ik lust wel een kopje koffie!