Motion10

Managed Cloud by Motion10

PitWall, Managed Cloud by Motion10

Digitale innovatie als basis voor succes
Doorlopende digitale vernieuwing is een must voor alle organisaties. Innovatie is nodig om bijvoorbeeld efficiënter en productiever te werken, om de dynamische marktontwikkelingen bij te benen (of beter nog: vóór te zijn), een aantrekkelijke werkgever te blijven, data optimaal in te zetten, of IT-middelen veiliger, goedkoper en schaalbaar te maken. Kortom: digitale innovatie is nodig om succesvol te zijn.

 

Succesvolle digitale innovatie is een continu proces
De cloud biedt organisaties oneindig veel nieuwe mogelijkheden als het gaat om productiviteit, procesverbetering en innovatie. IT-afdelingen kunnen dankzij nieuwe cloud-technologieën meer dan ooit bijdragen aan de bedrijfsstrategie en -doelen. Voorwaarde is wel dat de potentie van cloud-oplossingen breed gezien en gedragen wordt.

 

PitWall: Managed Cloud by Motion10
PitWall is onze aanpak voor doorlopende digitale innovatie. Met een doordachte cloud-strategie en een goed beheersbare cloud-omgeving voor alle typen data, integraties, applicaties en werkplekken, helpen we organisaties continu maximale waarde te halen uit digitale vernieuwing. Als ervaren strategisch technology partner nemen we IT én business mee op de digitale weg naar succes.

De PitWall-aanpak in het kort

 

Inspiratie
Tijdens deze fase maken we kennis met de organisatie, duiken we in technologische trends en de vele mogelijkheden van de Microsoft cloud. Daarnaast maakt de organisatie kennis met de specialisten van Motion10 en ervaren zij de meerwaarde van onze brede ervaring

 

Strategie & Business Value
Tijdens deze fase focussen we ons samen met de organisatie op de business value van de digitale innovatie. We creëren helderheid over nut en noodzaak van de innovatie en zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dit zorgt voor breed commitment vanuit de beslissers binnen de organisatie.

 

Basis op Orde
Tijdens deze fase wordt de vertaalslag gemaakt van visie en strategie naar de praktijk. We koppelen onze experts aan de specialisten aan de kant van de klant en leggen zo een fundament voor een toekomstbestendige, schaalbare oplossing.

 

Route naar Succes
We bouwen, begeleiden, blijven continu inspireren en implementeren. Daarnaast beheren wij de cloud-omgeving voor onze klanten, waardoor we een betrouwbare cloud-omgeving kunnen garanderen.

Werken middels de PitWall-aanpak & de kernwaarden van Motion10

Onze kernwaarden zijn Groei, Impact, Passie en Samen. Vanuit de PitWall-aanpak houden we onze kernwaarden hoog in het vizier tijdens het dagelijkse werk.

 

Groei
Ons missie is De Cirkel van Groei. Binnen langdurige projecten blijf je jezelf uitdagen door de taken en verantwoordelijkheden te nemen, die ervoor zorgen dat je een volgende stap gaat maken in kennis en ervaring. Bepalen waar je in wil groeien doe je uiteraard niet alleen, maar samen met de begeleiding van jouw Managing Consultant.

 

Impact
Binnen de projecten ben je samen met je collega’s start-to-end verantwoordelijk en schakel je direct met de beslissingsbevoegden. Hierdoor kun je makkelijker oplossingen aandragen en zo een significant verschil maken voor onze klanten voor de lange termijn.

 

“Werken vanuit de PitWall-aanpak maakt het eenvoudig voor mij om innovatie vanuit andere projecten bij onze klanten toe te passen. Tegelijkertijd kan ik mijn opgedane kennis snel delen met collega’s in andere projectteams.”

Jaap van Dijke, Azure & Integration Consultant Motion10

 

Passie
Alle neuzen staan dezelfde kant op. Vanuit de organisatie maar ook binnen jouw projectgroep. Dit zorgt ervoor dat zowel het creatieve als het inhoudelijke proces inspirerend en uitdagend is voor iedereen. Hierdoor werken Motion10’ers elke dag vol passie aan de projecten voor onze klanten.

 

Samen
Onze projecten worden waar mogelijk multidisciplinair en in groepsverband uitgevoerd.

 

“Werken vanuit de PitWall-aanpak zorgt ervoor dat ik mij continu kan blijven ontwikkelen, doordat ik samenwerk met en kan leren van collega’s met verschillende expertises. Als Data & Analytics Consultant is het heel waardevol om bijvoorbeeld met een integratiespecialist te kunnen brainstormen. Met elkaar verdiepen we ons in de nieuwste ontwikkelingen in de markt.”

Pam Scheer, Data & Analytics Consultant Motion10

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.