Motion10

Roundtable: In a wired integration landscape, how to be Low code ready?

Donderdag 18 juni 2020
  1. Deel op LinkedIN

Digitale transformatie staat hoog op de innovatie-agenda binnen organisaties. Integratie helpt de transitie naar de cloud te vereenvoudigen en te versnellen en uw positie in de markt te versterken. Met Microsoft Azure kunt u veel eenvoudiger en sneller innoveren en aan de klantwens voldoen.

Denkt u ook aan App modernisatie met behulp van Low code platforms zoals PowerApps en wilt u snel stappen kunnen maken? Hierbij speelt data-integratie een uiterst belangrijke rol. Het is essentieel dat uw data op de juiste plek toegankelijk zijn om eenvoudig en snel Apps te kunnen maken.

Maar hoe gaat dit precies in zijn werk en hoe houdt u grip op deze integratie? Hoe gaat u om met de security en governance zowel vanuit de interne organisatie als vanuit de externe gebruikers? Om samen met andere organisaties die dezelfde transitie doormaken uw uitdagingen, visie en ervaringen te delen organiseren Motion10 en Microsoft op donderdag 18 juni een Digitaal Event met het thema:

In a wired integration landscape, how to be Low code ready?

De voorlopige agenda van de Roundtable: 

13.30 uur – Welkom
13.45 uur – Hybrid Integration Platform + Azure Integration Services – Microsoft
14.45 uur – Klantcase – Motion10
15.15 uur – Power Platform (inclusief CDS) – Microsoft
16.00 uur – Low code PowerApps – Motion10
16.30 uur – Roundtable discussie

*het programma kan nog wijzigen omdat we het nu digitaal kan houden. 

Tijdens de Roundtable werken wij graag één of twee cases met u uit. Op het aanmeldformulier heeft u de mogelijkheid te beschrijven tegen welke integratie en/of Power Platform uitdagingen u aanloopt. Denk aan bijvoorbeeld de volgende vragen:

Graag verwelkom ik u bij voor deze Roundtable. Na uw inschrijving, bevestigen we uw deelname en sturen we de aanvullende informatie rond het programma toe.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.