Motion10

Global Integration Bootcamp 2020

Zaterdag 07 maart 2020
  1. Deel op LinkedIN

Voor het vierde jaar op rij zal de Global Integration Bootcamp weer worden georganiseerd in Rotterdam door de MIUG. Met locaties over de hele wereld wordt er een dag lang ingegaan op de Microsoft integratie stack en alles wat daarbij komt te kijken. Bij onze locatie in Rotterdam betekend dit dat er een dag vol met presentaties en breakout sessies, waarbij we ons richten op het delen van kennis met elkaar. Uiteraard zal er worden ingegaan op de laatste integratie technologieën binnen Azure, maar ook op architectuur, governance, ask the experts en meer.

De agenda volgt binnenkort.

Sponsor en locatie van deze dag is Motion10, welke weer voor een mooie locatie en uitgebreide catering zal zorgen.

 

Schrijf je hier in!

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.