Motion10

Global integration Bootcamp

Zaterdag 30 maart 2019
  1. Deel op LinkedIN

Voor het derde jaar op rij organiseert de MIUG (Microsoft Integration User Group) ook dit jaar de Global Integration Bootcamp in Rotterdam. Tijdens dit wereldwijde event wordt er op diverse locaties een dag lang gewerkt met de Microsoft integratie stack en alles wat daarbij komt kijken. Op onze locatie in Rotterdam betekent dit dat er een dag volgepland wordt met presentaties, labs en breakout sessies. Global Integration Bootcamp vindt plaats op 30 maart 2019. 

De ontwikkelingen in de wereld van iPaaS en zeker van Microsoft Azure Integration Services gaan snel, zeer snel. Door deel te nemen aan de jaarlijke Global Integration Bootcamp kun je je kennis in één dag bijspijkeren. Tijdens het programma gaan we in op de laatste integratie technologieën binnen Azure, architectuur, ask the experts en meer.  

Het programma 

De bootcamp vindt plaats op 30 maart, in het kantoor van Motion10 in Rotterdam. Je gaat er hands-on leren met de nieuwste Microsoft technologie op het gebied van integratie. Korte presentaties worden afgewisseld met zelf aan de slag gaan. Het programma voor het evenement ziet er als volgt uit: 

In één dag up-to-date met Azure Integration – meld je nu aan 

De Global Integration Bootcamp geeft je de gelegenheid om in één dag helemaal up-to-date te raken rond Microsoft Azure Integration Services, onder leiding van experts op dit gebied. Wil jij dit ook niet missen? Meld je dan snel aan via deze link

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Donderdag 04 april 2019 - Rotterdam.AI #2 Meetup: Artificial Intelligence in HealthCare
Ik lust wel een kopje koffie!