Motion10

Data Saturday Holland

Zaterdag 05 oktober 2019
  1. Deel op LinkedIN

Al het nieuws, tips, tricks rondom Microsoft SQL Server 

De Data Saturday Holland (voorheen SQL Saturday) is een must voor elke SQL Server DBA en specialist. Je zal hier alle bekende DBA's en SQL Server specialisten van de hele wereld tegenkomen, dus grijp je kans om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Kom je langs bij onze stand? 

Wist je dat de Data Saturday Holland één van de grootste SQL Saturdays van de wereld is? Motion10 is dit jaar weer aanwezig als Platinum Sponsor. We verwachten meer dan 600 aanwezigen. De inhoud zal vooral gericht zijn op het Microsoft Data Platform. Interessante topics komen voorbij, waaronder SQL Server, Azure Datawarehouse, Databricks, Kubernetes, Cosmos DB, Powershell, Data Factory en PowerBI. Genoeg te leren! 

SQL Saturday 2019: Wie, wat, waar, wanneer? 

Op zaterdag 5 oktober van 09:00 uur tot 17:00 uur zal Data Saturday Holland plaatsvinden in Pathé Leidsche Rijn, Utrecht. Sprekers worden later bekend gemaakt. De locatie ligt op korte afstand (10 minuten met de trein) van het centrum van Utrecht. Een kaartje kost €20,- en er zijn 500 gratis parkeerplekken. 

Motion10 en de Batak Pro Challenge 

Kom je langs bij onze stand? Wij zijn aanwezig met een klein team van enthousiaste Motion10’ers en hebben er zin in om met jou in gesprek te gaan. We nodigen je ook van harte uit om mee te doen aan onze Batak Pro Challenge: als jij de snelste reactietijd hebt maak je kans op een hele gave hoofdprijs. 

Wil jij dit niet missen? Koop dan snel je kaart via onderstaande link: 

https://www.eventbrite.nl/e/data-saturday-holland-tickets-60550210309 

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Vrijdag 04 oktober 2019 - HBO-ICT Job & Student Event
Ik lust wel een kopje koffie!