Motion10

HBO-ICT Job & Student Event

Vrijdag 04 oktober 2019
  1. Deel op LinkedIN

Motion10 is dit jaar  weer sponsor van het HBO-ICT Job & Student event op 4 oktober. Het event vind dit jaar plaats in het Beatrixgebouw Jaarbeurs in Utrecht. Op deze dag, die boven alles een gezellige en leerzame dag is, worden er sessies gegeven door gerespecteerde ICT professionals. Ontmoeten we elkaar daar?

Voor studenten
Ben jij een student aan een hbo-opleiding voor ICT, (Bedrijfskundige en/of Technische) Informatica of Informatiedienstverlening- en management? Voor jou is het HBO-ICT Job Event dé mogelijkheid om kennis te maken met het werkveld en informatie in te winnen over stage- of afstudeermogelijkheden. Daarnaast kan je contact leggen met universiteiten en organisaties voor het volgen van masterclasses. Naast de beurs is er ook een aantrekkelijk inhoudelijk programma.

MotionTalent
Bij Motion10 heb je de kans om mee te bouwen aan een groeiende organisatie, in een open cultuur van kennis delen en verbinding zoeken in passies. Binnen en buiten het werk. Cloud, integratie, digitale werkplek, Low-code of Data & Analytics. Bouw jij mee? Als je ons alvast wilt leren kennen, bekijk dan de informatie verderop in deze site.

Winactie
Kom tijdens de breaks vooral kennis maken met de Motion10 crew! We vertellen je graag alles over de uitdagingen waar wij mee bezig zijn. Ook is er een vette prijs te winnen… wat dat is, dat blijft nog even geheim.

Al nieuwsgierig naar de verhalen van onze Young Professionals? Hier vertellen zij over hun ervaringen met het programma van maart 2019. 

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Zaterdag 05 oktober 2019 - Data Saturday Holland
Ik lust wel een kopje koffie!