Motion10

Azure Databricks hands-on kennissessie

Donderdag 28 februari 2019
  1. Deel op LinkedIN

Op donderdag 28 februari organiseert Motion10 een hands-on kennissessie over Azure Databricks. Leer Databricks kennen aan de hand van een live demo en hands-on labs. Mis deze sessie niet en meld je direct aan! 
 
Wat is Azure Databricks 
Azure Databricks is een op Apache Spark gebaseerd analyseplatform, geoptimaliseerd voor het Microsoft Azure-platform voor cloudservices. Databricks biedt, gestroomlijnde werkstromen en een interactieve werkruimte voor Data Scientists en bedrijfsanalisten. 
 
Event: Live demo en hands-on labs met Databricks 
Tijdens deze interactieve kennissessie introduceren we Databricks en Spark en laten we zien wat je er allemaal mee kunt. Uiteraard niet alleen theorie, zo zal er ook een live demo van een Databricks-oplossing gepresenteerd worden. 
 
Na deze introductie gaan we aan de slag met hands-on labs. In een lab naar jouw keuze ga je met een groep aan de slag met een vraagstuk. Door het toepassen van bijvoorbeeld Machine Learning of real-time analytics lever je de gevraagde inzichten op. 
 
Voor wie? 

Agenda: 
De avond is op donderdag 28 februari bij Motion10, op de 42ste verdieping van De Rotterdam in Rotterdam. De avond duurt vanaf 18:00 tot 21:00, en zal de volgende opbouw hebben: 

Als jij Azure Databricks wilt leren kennen, wil je deze avond niet missen. Meld je direct aan door te mailen naar recruitment@motion10.com!

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.