Motion10

Becoming a data-driven organization

Donderdag 25 oktober 2018
  1. Deel op LinkedIN

Hoe richt je een organisatie in om de meeste meerwaarde te halen uit data? Op 25 oktober 2018 host Motion10 vanaf 18:00 een sessie van Jeroen ter Heerdt (Microsoft, Dutch Data Dude) waarin we ontdekken hoe je een data-gedreven organisatie tot stand brengt. Neem contact met ons op om je aan te melden.

We hebben allemaal de buzzwords wel gehoord – “Big Data, “Machine Learning”, “Artificial Intelligence”. Misschien heb je er zelfs wel meer gehoord! Echter, er zijn er maar weinig die weten wat die buzzwords precies inhouden en hoe ze met elkaar verbonden zijn. De grote vraag blijft hoe we een organisatie moeten inrichten om het meeste te halen uit alle beschikbare data. In deze sessie gaan we daarop in en ontdekken we hoe je een data-gedreven organisatie tot stand brengt.

Jeroen Ter Heerdt

Jeroen ter Heerdt is Data Evangelist bij Microsoft. Hij heeft een passie voor "all things data"; of dat nu gaat om databases, data warehousing, BI, big data, data visualizations, self-service BI, advanced analytics, real-time BI of wat ook maar enig verband houdt met inzicht uit data.
Hij streeft ernaar om deze concepten zoveel mogelijk in zijn dagelijkse leven toe te passen. Jeroen combineert enthousiasme, inzicht en hands-on ervaring met data analyse in zijn verfrissende presentaties.
Meer over Jeroen lees je op zijn blog DutchDataDude.

Meer info en aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de sessie van Jeroen. Wil jij er graag bij zijn? Of wil je meer weten over de sessie van Jeroen ter Heerdt? Neem dan contact met ons op.
 

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.