Motion10

#YoungTalentinIT2020: Jimmy

13 februari 2020
  1. Deel op LinkedIN

In deze blog heeft Jimmy Fakiera verteld over zijn groei binnen de organisatie mede door ons Young Professional programma. Hoe heeft hij het ervaren om als jong talent aan de slag te gaan? Hier deelt hij zijn ervaringen. Je kunt dit volgen in de blogs onder de hashtag #YountTalentinIT. Bekijk hieronder zijn blog!

Dit is Jimmy

Mijn naam is Jimmy Fakiera en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment woon ik in Nijmegen en naar verwachting zal ik eind 2020 verhuizen naar de omgeving van Rotterdam. Met veel plezier heb ik de opleiding Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, bowl ik graag en hou ik er van om een goede hap buiten de deur te eten.

Van het schoolleven naar het werkleven

De overstap van school naar werk was in positieve zin niet wat ik verwacht had. Tijdens mijn schoolperiode had ik weinig tijd over. Ik werkte namelijk naast mijn studie ruim 20 uur per week. Nu kan ik deze tijd vullen door leuke activiteiten te doen en series te kijken. Daarnaast heb ik nu echt het gevoel dat ik een specifiek vakgebied aan het leren ben. Op school leerde ik namelijk van alles wat, maar niet alles was relevant.

Samenwerken binnen Motion10

In de afgelopen maanden heb ik gemerkt dat samenwerken en diversiteit gepaard gaan voor een succesvol project. De meeste projecten binnen Motion10 worden namelijk uitgevoerd in diverse teams. Hiermee bedoel ik niet alleen de combinatie van Young Professionals en Senioren, maar ook collega’s met verschillende achtergronden. Het voordeel hiervan is dat er dan een open cultuur ontstaat waar iedereen van elkaar kan leren.

Mijn persoonlijke ontwikkeling

Mijn visie op persoonlijke ontwikkeling is dat een individu het best presteert op het moment dat je iets doet omdat je het wil en niet omdat het moet. Dit is een van de belangrijkste redenen dat Motion10 een bedrijf is dat bij mij past. In dit bedrijf krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen in het vakgebied wat ik leuk vind. Denk hierbij aan de passende opdrachten, collega’s die mij kunnen helpen en de ruimte om te studeren.

Het Young Professional Programma

Ik heb het gevoel dat ik in het afgelopen halfjaar mijzelf meer heb ontwikkeld dan in de tijd dat ik studeerde. Eén oorzaak hiervan is dat ik binnen Motion10 de juiste middelen krijg om te doen waar ik goed in ben. Ik ben mijzelf ervan bewust dat dit pas het begin is van een lange weg. Toch ben ik erg tevreden met de start van mijn loopbaan.

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

 

 

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of plan een virtueel kopje koffie met ons in!

Eerstvolgende events:

  1. Dinsdag 15 september 2020 - NextStep 2020 – Ready for a changing world
  2. Dinsdag 22 september 2020 - Workshop: App in a Day
Ik lust wel een kopje koffie!