Motion10

Hoi, ik ben Ruben. Ik ben 22 jaar oud en woon in Rotterdam. Voordat ik aan de slag mocht gaan bij Motion10 heb ik Bedrijfskunde in Breda en vervolgens Information Management in Tilburg gestudeerd. Naast het werken houd ik mij vooral bezig met sport en ben ik graag met vrienden.

Hoe ben je bij Motion10 terecht gekomen?

Toen ik klaar was met mijn scriptiestage heb ik er goed over nagedacht bij wat voor organisatie ik zou passen. Persoonlijk hou ik ervan om op een laagdrempelige manier met elkaar om te gaan waarbij veel oog is voor persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is voor mij belangrijk dat ik nog alle kanten op kan en de volgende stappen binnen de organisatie niet vast liggen.

Hoe was het sollicitatieproces?

Bij deze zoektocht kwam ik op de website van Motion10 terecht. Hier kon ik informeel een virtueel kopje koffie drinken met de recruiter waarbij ik meer informatie kreeg over het Young Professional programma en de organisatie. Hier was ik direct enthousiast over. De sollicitatierondes konden snel ingepland worden en ik mocht mij binnen twee weken Motion10’er noemen.

Waarom heb je gekozen voor het Young Professional programma Power Platform?

Het Young Professional programma Power Platform is voor mij de perfecte aansluiting bij mijn achtergrond in bedrijfskunde en information management. Aan de ene kant kom je met veel bedrijven in contact en moet je snel kunnen begrijpen hoe de processen lopen.

Hoe waren de eerste twee maanden en welke training vond je het meest interessant?

De eerste twee maanden waren voor mij enorm leerzaam. Met elke dag een training kreeg je veel informatie die je direct kon toepassen in een doorlopende case. Daarnaast was de band met de collega’s die tegelijk zijn begonnen al snel erg hecht. Tijdens deze twee maanden was er een doorlopende case bij een fictief bedrijf. Dit was voor mij het hoogtepunt omdat je hier met de hele groep aan mocht werken en de theorie gelijk toegepast kan worden in de praktijk.

Wat is jouw verwachting voor de aankomende twee jaar?

Bij Motion10 wordt veel aandacht besteed aan hard skills met de diverse trainingen, maar ook op soft skills gedurende de maandelijkse terugkomdag. Persoonlijk heb ik nog grote stappen te maken op het technische vlak, hier verwacht ik de aankomende periode veel tijd in te steken. Daarnaast verwacht ik mij verder te ontwikkelen op de soft skills die belangrijk zijn voor het vak van consultant.

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.