Motion10

#StudentAtMotion10 – Miki Malkic

22 juli 2019
  1. Deel op LinkedIN

Mijn stage bij Motion10

Miki Malkic studeert International Leisure Management aan de Breda University of Applied Sciences. Zij liep dit jaar stage bij Motion10 en hield zich daarbij vooral bezig met evenementen en webinars. Misschien ben jij zelfs wel aanwezig geweest bij een evenement dat Miki mede heeft georganiseerd. Hoe heeft Miki haar stage beleefd, en wat heeft zij geleerd?

Meer over Miki

“Mijn naam is Miki Malkic, ik ben 26 jaar oud en ik doe de studie International Leisure Management aan de Breda University of Applied Sciences. Het doel van mijn stage was om praktijkervaringen op te doen binnen een bedrijf. Als stagiaire marketing en evenementen heb ik vooral bijgedragen aan het realiseren en organiseren van alle evenementen en webinars binnen Motion10.”

Miki werkte samen met begeleiders van het marketingteam van Motion10 en organiseerde onder andere kennisevenementen, aanwezigheid van Motion10 op beurzen en interne events. Hoe heeft Miki de sfeer in het bedrijf ervaren?

Ruimte voor groei

“De sfeer binnen Motion10 heb ik altijd als gezellig en leerzaam ervaren. De samenwerking met mijn supervisor Robin was ontzettend prettig en leerzaam en er is altijd ruimte geweest om feedback te geven en elkaar te inspireren. Niet alleen met Robin is de samenwerking goed geweest, maar met alle collega’s binnen Motion10. De ruimte om te groeien binnen Motion10 is duidelijk aanwezig, niet alleen op kennisgebied maar ook wat betreft persoonlijke ontwikkeling..”

De juiste mensen

Wat is het belangrijkste dat Miki tijdens haar afstuderen geleerd heeft? “Tijdens mijn stage heb ik vooral geleerd om mijn kennis in praktijk te kunnen toepassen. De stage heeft me leerzame ervaringen meegegeven die ik zeker in de toekomst kan toepassen.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of plan een virtueel kopje koffie met ons in!

Eerstvolgende events:

  1. Dinsdag 15 september 2020 - NextStep 2020 – Ready for a changing world
  2. Dinsdag 22 september 2020 - Workshop: App in a Day
Ik lust wel een kopje koffie!