Motion10

#StudentAtMotion10 – Edwin Abasi

8 januari 2020
  1. Deel op LinkedIN

Creatie van nieuwe (persoonlijke) inzichten 

Mijn stage bij Motion10  

Edwin Abasiloopt als derdejaars student Bedrijfskunde stage bij Motion10Zijn stage-opdracht heeft betrekking op marktonderzoek: wat zijn belangrijke IT-trends en waar ligt precies de behoefte van organisaties in Nederland met betrekking tot Informatietechnologie? Het onderzoek van Edwin zal voor Motion10 en de markt waardevolle inzichten opleveren. Hoe heeft Edwin zijn stage beleefd, en wat heeft hij geleerd? 

Meer over Edwin 

Mijn naam is Edwin Abasi en ik ben 19 jaar oud. Als derdejaars Bedrijfskunde student aan de Hogeschool Rotterdam heb ik de opdracht gekregen om voor een half studiejaar stage te gaan lopen.  

Mijn stage staat in het teken van werkervaring; het is voor mij evident dat ik mijn kerncompetenties hier verder kan ontwikkelen. Ik ben bij Motion10 aangenomen als marktonderzoeker en heb de opdracht gekregen om nieuwe inzichten in kaart te brengen. Deze inzichten moeten de kern vormen van vernieuwde benchmarkrapporten. 

Sociale sfeer en soft skills 

Tijdens mijn stage heb ik tot nu toe samen kunnen werken met verscheidene Motion10’ers. Niet alleen voor mijn marktonderzoek maar ook voor mijn schoolopdrachten. Mijn begeleider heeft mij volledig het vertrouwen en de vrijheid gegeven om mijn werk naar eigen voorkeur in te kunnen richten.  

Wat mij is bijgebleven is dat Motion10 een sociaal bedrijf is in een technisch-gedomineerd marktsegment. De bedrijfssfeer heeft mij daarom ook geholpen met de ontwikkeling van mijn ‘soft skills’. 

Groei in expertise en zelfvertrouwen  

Nogmaals: ik ben onder de indruk van de sociabiliteit van het bedrijf en haar werknemers; Motion10 heeft mij het juiste milieu gegeven om te kunnen werken aan mijn ontwikkelpunten. De taalvisie van mijn begeleider, Erwin Lima, heeft mijn schrijfvaardigheden en commerciële beeld aangrijpend veranderd. 

Kortom, ik ben gegroeid en heb geleerd om op een professionele wijze samen te kunnen werken met interne én externe mensen. Ik heb daarnaast ook mijn expertise in onderzoekstechnieken kunnen onderstrepen en zelfvertrouwen getankt voor mijn carrière. 

Ook iets voor jou?  

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?  

 

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.