Motion10

#StartYourCareer: Souffiane

25 oktober 2018
  1. Deel op LinkedIN

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer. Deze week deelt Souffiane Helal zijn ervaringen met je. bekijk zijn vlog hieronder, en lees meer over Souffiane zelf.

Meer over Souffiane

“Mijn naam is Souffiane Helal en ik ben 26 jaar oud. Sinds kort ben ik afgestudeerd voor de opleiding Business IT & Management aan de Haagse Hogeschool. Met veel doorzettingskracht en zelfvertrouwen heb ik deze mijlpaal kunnen bereiken.”

Visie op samenwerken

“Mijn visie op samenwerken is elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Kennisdeling zorgt ervoor dat je nieuwe vakgebieden leert kennen. Zo kan je de taken van je collega oppakken als hij afwezig is of samenwerken aan taken. Hiermee vergroot je de kans op een snellere time-to-market en hogere  kwaliteit en klanttevredenheid.”

Cirkel van groei

“Groeien doe je door doelen te stellen, nieuwe kennis te verwerven en te leren van anderen. Maar de kunst is om de nieuwe kennis toe te passen in de praktijk. Hierdoor groeit de klant, groeit Motion10 en groei jijzelf.”

Mijn verwachting van het Young Professional programma

“Ik verwacht de komende twee jaar te groeien tot een ervaren DnA consultant. Verder verwacht ik veel te leren van het vakgebied en leuke projecten te kunnen uitvoeren bij de klanten.  Voor nu is het voor mij nog onduidelijk of ik de functionele of technische kant op ga maar hopelijk kom ik daar snel achter!”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.