Motion10

#StartYourCareer: Shadi

27 september 2018
  1. Deel op LinkedIN

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer. Shadi is de tweede Young Professional dit jaar die zijn ervaringen met je deelt. Bekijk hieronder zijn vlog!

Meer over Shadi

“Ik ben Shadi Akkouh. Ik ben 25 jaar en afgestudeerd met een bachelor Business IT & Management. Voor mijn bachelor heb ik ook de studie Applicatie Ontwikkeling gevolgd.”

Visie op samenwerken

“Samenwerken is een bijzonder gegeven waarbij ik twee belangrijke kanten zie. Een kant van kennis delen en het gezamenlijke doel behalen en ook een kant van vertrouwen, commitment en goede sfeer. Dit is iedere keer een nieuwe uitdaging: om de ontwikkeling en het doel constant op een passende manier te behalen. Dit heeft een grote bijdrage binnen mijn carrière.”

Ontwikkeling

“Mijn visie op ontwikkeling, met name binnen de IT sector, is dat je nooit kunt stilstaan. Binnen de sector zijn er bijna iedere dag wel nieuwe ontwikkelingen die wellicht relevant kunnen zijn. Het is dan ook een belangrijke eigenschap om leergierig en altijd up-to-date te zijn met de laatste ontwikkelingen.”

Mijn verwachting van het Young Professional programma

“De komende twee jaar zullen een sterke basis bieden, omdat ik enorm veel leer omtrent Data & Analytics. Dit zowel op theoretisch gebied als in de praktijk. Door de vele trainingen en het behalen van certificeringen verwacht ik dat ik sterker in mijn schoenen sta als toekomstige consultant. Tegelijkertijd zal het ook een plezierige ervaring worden door de sfeer van de collega’s en de ‘MotionFun’-activiteiten.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.