Motion10

#StartYourCareer: Sebastiaan

11 oktober 2018
  1. Deel op LinkedIN

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer.  Deze week is Sebastiaan de Young Professional die zijn ervaringen met je deelt.

Meer over Sebastiaan

“Ik ben Sebastiaan, Young Professional D&A bij Motion10. Hiervoor heb ik de studie Informatica gedaan aan de Haagse Hogeschool in Zoetermeer. Ik kom uit Rotterdam en daar woon ik ook nog steeds.”

Visie op samenwerken

“Samenwerken is wat mij betreft de key tot een zo goed mogelijk resultaat. Hoe meer input vanuit verschillende disciplines je hebt, des te completer wordt het eindproduct. Iedereen heeft zijn/haar eigen visie, kennis en ervaring wat het project zal versterken. Daarnaast kan je ook veel van elkaars kennis en ervaring leren.”

Cirkel van groei

“Zelf vind ik groei en ontwikkeling heel belangrijk. Om doelen te bereiken is groei en ontwikkeling een belangrijk principe. Ik geloof dan ook heel erg in de cirkel van groei van Motion10. Groei van medewerkers met specialistische kennis zal de klanten helpen groeien en door de groei van klanten zal Motion10 weer groeien. En doordat Motion10 groeit kunnen de mensen binnen Motion10 zich weer verder ontwikkelen.”

Wat ik verwacht

“De komende twee jaar verwacht ik natuurlijk veel te leren van het Young Professional programma. Door de specialistische kennis vanuit trainingen en ervaring van projecten en collega’s hoop ik snel te kunnen groeien binnen het vakgebied Data & Analytics. Na deze twee jaar zie ik mezelf dan als een professionele medior Data & Analytics consultant die zowel zelfstandig als in groepsvorm aan de slag gaat met leuke en uitdagende projecten.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Zaterdag 07 maart 2020 - Global Integration Bootcamp 2020
Ik lust wel een kopje koffie!