Motion10

#StartYourCareer: Fabienne en Richard

20 september 2017
  1. Deel op LinkedIN

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer. Fabienne en Richard zijn deze week de Young Professionals die hun ervaringen met je delen. Bekijk hieronder hun vlog!

Vlog 1: Week 2

Vlog 2: week 5

Vlog 3: week 8

Meer over Richard

“Hoi, mijn naam is Richard Rossen. Ik ben 21 jaar en mijn hobby’s zijn onder andere muziek (gitaar) en krachttraining in de sportschool. Ik heb met veel plezier bij Motion10 een afstudeerstage gedaan en de opleiding Business, IT & Management afgerond. Na zomervakantie te vieren ben ik gestart als Young Professional Data & Analytics.”

Samenwerken is geven en nemen

“Mijn grootouders gaven mij ooit als advies dat de balans tussen geven en nemen het belangrijkste is als het gaat om een gezonde relatie. Ik ben van mening dat dat eigenlijk geldt bij iedere samenwerking, dus ook in het bedrijfsleven. Enerzijds is het nodig initiatief te nemen en stappen te durven zetten, anderzijds moet je in teamverband ook kunnen vertrouwen op je collega’s en durven loslaten. Verder is een goede communicatie uiteraard cruciaal.

De cultuur van Motion10 staat onder andere in het teken van de Cirkel van groei, hier is meer over te lezen in ons brand book. Mijn visie hierop is dat groei en ontwikkeling een nauw verband hebben met samenwerking. Groeien als bedrijf doe je samen en ontwikkelen als persoon doe je door te leren van anderen.

Wat verwacht ik de komende twee jaar bij Motion10? Mijzelf ontwikkelen en veel samenwerken, dus! Daarnaast verwacht ik veel plezier te hebben met collega’s en leuke dingen te mogen doen voor verschillende klanten.”

Meer over Fabienne

“Mijn naam is Fabienne Janssen, ik ben 21 jaar en woon in Nijmegen. Binnen vier jaar heb ik mijn studie Business IT & Management afgerond. Na deze studie ben ik begonnen als Young Professional Data & Analytics bij Motion10. Erg leuk aan dit traject is dat er binnen dit traject nauw samengewerkt wordt door ons als Young Professionals. Hierdoor kunnen we leren van elkaar en nog verder groeien in datgene waar we in de toekomst naar toe willen groeien.

De ruimte voor ontwikkeling is één van de redenen waarom ik bij Motion10 ben gaan werken, deze staat echt centraal binnen het bedrijf. De komende twee jaar zie ik mezelf dan ook groeien van net student-af naar een junior Data & Analytics consultant met een mooie rugzak vol ervaring bij verschillende projecten.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of plan een virtueel kopje koffie met ons in!

Eerstvolgende events:

  1. Donderdag 18 juni 2020 - Roundtable: In a wired integration landscape, how to be Low code ready?
Ik lust wel een kopje koffie!