Motion10

#StartYourCareer: Erik

18 oktober 2018
  1. Deel op LinkedIN

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer. Deze week deelt Erik zijn ervaringen in het Young Professional programma met je. Bekijk hieronder zijn vlog!

Meer over Erik

“Ik ben Erik Hamoen, 25 jaar en kom uit Waddinxveen. Na mijn opleiding Applicatie Ontwikkeling ben ik gestart als hbo’er Business IT & Management in het mooie Rotterdam. Na tien jaar in de glastuinbouw te hebben gewerkt ga ik nu met veel enthousiasme aan het werk bij het Data & Analytics team van Motion10.”

Verwachting van het programma

“De komende twee jaar verwacht ik een hoop te leren betreffende data engineering en het functioneel toepassen hiervan. Om dat te leren heb ik wel mijn collega’s nodig en daarom denk ik dat samenwerken erg belangrijk is!”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.