Motion10

#StartYourCareer: Donny

20 september 2018
  1. Deel op LinkedIN

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer.  Donny Geilings is de eerste Young Professional die dit jaar zijn ervaringen met je deelt. Bekijk hieronder zijn vlog!

Meer over Donny

“Ik ben Donny Geilings, 22 jaar en heb de opleiding Business IT & Management aan de Hogeschool Rotterdam afgerond.
Mijn passie ligt bij het helpen van mensen, en dus ook organisaties, waardoor ik tijdens de externe schoolprojecten steeds meer interesse kreeg in het bestuderen en toepassen van (ICT-)kennis. Zo heeft mijn afstudeerstage bij Motion10 me verkocht en geïnspireerd om meteen aan de slag te gaan.”

Visie op samenwerken

“Samenwerking is naar mijn mening het volgende: een groep mensen met (verschillende) specialismen die samen door goede, gezonde, communicatie en werkwijze tot een gewenst resultaat komen. Zo heeft iedereen zijn sterke punten en verbeterpunten, maar niet de tijd om ‘alles’ goed te kunnen.
Waar de ene verbeterpunten heeft, kan de ander deze aanvullen en kan men hierdoor samen zorgen voor de goede resultaten.”

Visie op groei en ontwikkeling

“In mijn ogen zijn groei en ontwikkeling hetgeen wat mensen uitdagingen blijft bieden zodat de positieve energie blijft vloeien. Het geeft mensen een weg en vooral verschillende doelen om naartoe te werken, waardoor men vrolijk, scherp en vooral gemotiveerd blijft.”

Verwachting van de komende twee jaar bij Motion10

“De komende twee jaar verwacht ik dat ik onwijs veel zal gaan leren, zowel op persoonlijk als bedrijfskundig-/IT-gebied. In het team van Motion10 zitten verschillende experts die samen willen zorgen voor tevreden klanten.

Ik verwacht dus dat Motion10 mij veel gaat kunnen bieden, en dat ik hopelijk ook voor de organisatie veel kan betekenen.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Zaterdag 07 maart 2020 - Global Integration Bootcamp 2020
Ik lust wel een kopje koffie!