Motion10

#StartYourCareer: Anton

28 september 2017
  1. Deel op LinkedIN

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer. Anton Corredoira is één van de eerste Young Professionals Data & Analytics die zijn ervaringen met je deelt. Bekijk hieronder zijn vlog!

Meer over Anton

“Ik ben Anton, 23 jaar oud, wonend in Gouda. Voordat ik begon met het Young Professional Program van Motion10 heb ik de opleiding Business IT & Management gevolgd aan de Haagse Hogeschool, waarna ik bij Centric een afstudeeropdracht op het gebied van Big Data heb uitgevoerd.”

Samen werken aan je toekomst

Voor mij is samenwerken ontzettend belangrijk om uitdagende projecten in teamverband tot een goed einde te brengen. Binnen het Young Professional programma van Motion10 wil ik uitgroeien tot een ervaren Data & Analytics consultant voor zowel on-premise als cloud toepassingen. Ik verwacht de komende twee jaar dan ook veel uitdagende projecten op dit gebied.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Vrijdag 04 oktober 2019 - HBO-ICT Job & Student Event
  2. Zaterdag 05 oktober 2019 - Data Saturday Holland
Ik lust wel een kopje koffie!