Motion10

#StartYourCareer 2018

12 september 2018
  1. Deel op LinkedIN

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer.

Het Young Professional programma: Het startup-gevoel in een professionele omgeving

Als Young Professional sta je aan het begin van je carrière. Je bent net afgestudeerd of hebt juist enkele jaren werkervaring opgedaan. Hoe dan ook sta je op een kruising: Wat is de beste volgende stap voor jouw ontwikkelpad? Ga je in loondienst bij een grote organisatie? Of ga je samen met een klein clubje mensen die net als jij jong en ambitieus zijn een eigen startup beginnen? Het Young Professional programma van Motion10 biedt je het beste van beiden.

“Zelf richting geven aan je eigen carrière. En meebouwen aan een groeiende organisatie.”

#StartYourCareer: vlogs van onze Young Professionals

Wat er voor jou in zit? Zelf richting geven aan je eigen carrière. Meebouwen aan een groeiende organisatie. En natuurlijk fijne arbeidsvoorwaarden. Een mooie auto. Een laptop. Teamwork en een goede sfeer. Mooie feestjes, een studiebudget, enzovoorts. Maar:

Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10 zelf? Onze Young professionals houden hun belevenissen en hun ervaring daarvan voor je bij met korte video’s. Zodat jij hun ervaringen kunt volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer.

 

De eerste #StartYourCareer vlog voor 2018 komt online op donderdag 20 september.

Bekijk hieronder alvast een preview, de samenvatting van de lichting van 2017:

Meer weten over ons Young Professional programma?

Kom dan eens langs voor een kopje koffie! We leren je graag kennen en vertellen je dan alles over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Zaterdag 07 maart 2020 - Global Integration Bootcamp 2020
Ik lust wel een kopje koffie!