Motion10

#StudentAtMotion10 – Jimmy Fakiera

10 juli 2019
  1. Deel op LinkedIN

De optimale IT-projectaanpak

Mijn afstudeerstage bij Motion10 

Jimmy Fakiera studeerde af aan de opleiding Technische Bedrijfskunde door het marketing dashboard van Motion10 te verbeteren. Dit dashboard in Power BI is bedoeld om de marketingafdeling te helpen beter inzichtelijk te maken hoe potentiële klanten zich online en offline gedragen wanneer ze in aanraking komen met het merk Motion10. Hoe heeft Jimmy zijn stage beleefd, en wat heeft hij geleerd? 

Meer over Jimmy 

Mijn naam is Jimmy Fakiera en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Avans in ‘s-Hertogenbosch. Motion10 heeft mij de mogelijkheid gegeven om een marketingdashboard te ontwikkelen. Het doel hiervan is om inzichtelijk te krijgen hoe potentiële klanten door de zogenaamde marketing funnel van het bedrijf heen bewegen. 

Jimmy werkte samen met een medestudent en begeleiders van het Data & Analytics Team van Motion10 en in nauwe samenspraak met de marketingafdeling aan een verbeterd dashboard in Power BI. Hoe heeft Jimmy de sfeer in het bedrijf ervaren? 

Ruimte voor groei 

Motion10 heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt. De sfeer is ontspannen en iedereen was bereid om een bijdrage te leveren aan mijn onderzoek. Daarnaast heb ik gemerkt dat eigen ontwikkeling centraal staat. Ik heb alle ruimte en middelen gekregen om impact te maken zonder enige beperkingen.  

De juiste mensen 

Wat is het belangrijkste dat Jimmy tijdens zijn afstuderen geleerd heeft? “Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn afstudeerperiode is dat ik geen enkele uitdaging uit de weg moet gaan. Met de juiste mensen om je heen is alles mogelijk. 

Ook iets voor jou? 

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft? 

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of plan een virtueel kopje koffie met ons in!

Eerstvolgende events:

  1. Dinsdag 15 september 2020 - NextStep 2020 – Ready for a changing world
  2. Dinsdag 22 september 2020 - Workshop: App in a Day
Ik lust wel een kopje koffie!