Motion10

Hi, ik ben Tim van Berghem. Ik ben 24 jaar en kom uit Barendrecht. Ik heb Business IT & Management gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en vervolgens de Master ICT in Business aan de Universiteit Leiden gedaan. Ik ben gek op wandelen met mijn hond Jake, sta in de mosh pit bij concerten en ben supercompetitief als het om gamen gaat.

Hoe ben je bij Motion10 terecht gekomen?

Ik ben bij Motion10 terechtgekomen voor mijn afstudeeronderzoek naar ISO 9001 en 27001 normeringen bij IT-organisaties. Enkele van mijn vrienden uit mijn HBO-tijd werkten al bij Motion10, van hen hoorde ik alleen maar goede verhalen. In combinatie met de vrijheid om mijn onderzoek vorm te geven zoals ik dat wilde en een korte reistijd was het voor mij een no-brainer om ook bij Motion10 te komen werken.

Hoe was het sollicitatieproces?

Het recruitmentproces ervaarde ik als heel prettig. Natuurlijk moest ik mijn beste beentje voorzetten, maar de sfeer was altijd heel goed en, in vergelijking met andere bedrijven waar ik solliciteerde, had ik bij Motion10 het meest het gevoel dat ik mijzelf kon zijn.

Hoe waren de eerste twee maanden en welke training vond je het meest interessant?

De eerste twee maanden waren op een positieve manier intens. Er waren veel leuke trainingen, introductiedagen en een weekend weg met alle Young Professionals. Bij de training moest je goed opletten en dat was soms best vermoeiend. Gelukkig hielden de trainers daar rekening mee en zorgden zij voor boeiende lesstof en voldoende afwisseling. Het belangrijkste was dat zij het oprecht leuk vonden om je als nieuwe collega een warm welkom te bieden.

Wat is jouw verwachting voor de aankomende twee jaar?

De komende twee jaar verwacht ik voor veel verschillende klanten wat te kunnen betekenen met mooie creaties die ik voor hen kan bouwen. Verwacht ik dat sommige dingen daarbij wel eens tegen kunnen zitten? Natuurlijk! Maar uiteindelijk leer je daar het meeste van. En vervolgens is het extra leuk om met z’n allen te vieren dat we het ‘geflikt’ hebben. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

  • Ben jij al/bijna afgestudeerd en niet meer dan 1 jaar werkervaring? Vraag een Kopje koffie aan en krijg meer uitleg over het MotionTalent programma.
  • Ben je benieuwd naar meer verhalen lees dan de blog van onze andere MotionTalent: Kishen
Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.