Motion10

Interviews met afstudeerders Bart en Martijn

27 maart 2018
  1. Deel op LinkedIN

Op dit moment zijn er weer een flink aantal studenten aan het afstuderen bij Motion10. Om een klein beeld te krijgen van de ervaringen van de afstudeerders, hebben wij er twee een aantal vragen gesteld. Bart Cox & Martijn Bakker vertellen wat meer over hun beleving van het afstuderen in de IT, bij Motion10.

Interview met Bart Cox

“Mijn naam is Bart Cox. Ik volg de opleiding Technische Informatica aan de Haagse Hogeschool. Mijn afstudeeropdracht gaat over Predictive Maintenance. Ik ga onderzoeken in welke mate Predictive Maintenance bij Cv-ketels van Breman mogelijk is door het gebruik van sensordata.”

“Wat mij bevalt aan Motion10, is de open cultuur die er heerst. Verder is er binnen Motion10 heel veel kennis aanwezig!”

Martijn Bakker studeert af op een PowerBI dashboard voor woningcorporaties

“Mijn naam is Martijn Bakker. Ik volg de opleiding Business IT & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn afstudeeropdracht bestaat zowel uit een Business als IT-component, dit past perfect bij mijn studie. Ik doe onderzoek naar een mogelijk gestandaardiseerd PowerBI dashboard waarmee woningcorporaties hun processen kunnen ondersteunen.”

 Wat mij bevalt aan Motion10 is de toegankelijkheid van je collega’s en daarnaast de vrijheid die je krijgt.

“Bij deze vrijheid kan je denken aan thuiswerken, flexibele werktijden en de invulling van je afstudeeropdracht. Verder vind ik het gaaf dat er veel activiteiten en/of cursussen georganiseerd worden waardoor je je collega’s beter leert kennen. Zo ga ik binnenkort met een groep naar Winterberg om te gaan snowboarden. Al met al bevalt Motion10 mij top!”

Ook voorrang op een afstudeerstage?

En wil je je ook nu al voorbereiden op het leven ná je afstuderen? Meld je dan nu aan voor de Student Community van Motion10.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Zaterdag 07 maart 2020 - Global Integration Bootcamp 2020
Ik lust wel een kopje koffie!