Motion10

Hallo, ik ben Kishen. Ik heb de opleiding Business IT & Management gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Enige tijd geleden ben ik afgestudeerd bij Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening en nu ben ik werkzaam bij Motion10 als Microsoft Power Platform Consultant. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, daarnaast ben ik ook liefhebber van autosport.

Hoe ben je bij Motion10 terecht gekomen?

Tijdens mijn studie was ik al een keer in contact geweest met Motion10 voor een stageopdracht. Dat ging helaas niet door vanwege mijn planning op school. In juni 2020 ben ik weer terecht gekomen bij Motion10 via een vriend die nu al enige tijd werkzaam is bij Motion10. Hij wees mij toen op de vacature ‘Young Professional Microsoft Power Platform’.

Hoe was het sollicitatieproces?

Ik heb het sollicitatieproces als heel prettig ervaren. Het was niet langdradig en alles werd duidelijk uitgelegd. Je wist dus al heel snel wat van jou verwacht werd, zoals hoe het eruit ziet om bij de klant aan de slag te gaan. Daarnaast was het ook helder wat je als Young Professional kan verwachten bij Motion10.

Waarom heb je gekozen voor het Young Professional programma Power Platform?

In het voorjaar van 2020 heb ik heel wat sollicitaties gehad. Ik koos voor het Young Professional programma bij Motion10, omdat dit mij het meest uitdaagde. Tijdens mijn studie heb ik op gebied van low code weinig meegekregen en toen dit op mijn pad kwam was ik direct enthousiast. Voor mij was het nieuw en daar wilde ik meer over leren.

Hoe waren de eerste twee maanden en welke training vond je het meest interessant?

De eerste twee maanden waren erg leuk. De eerste twee weken stonden in teken van het beter leren kennen van elkaar en de organisatie. Zo ben ik samen met de overige Young Professionals een weekendje weggeweest waar we naast leerzame ook veel leuke dingen hebben gedaan. Ik vond de training(en) over Power Apps en Power Automate het meest interessant, omdat je binnen een dag al iets kan ontwikkelen waarmee je bijvoorbeeld arbeidsintensieve taken kan automatiseren.

Wat is jouw verwachting voor de aankomende twee jaar?

Op dit moment houd ik met me bezig met low code, totaal iets anders dan waar ik een jaar geleden dacht op dit moment mee bezig te zijn. Ik verwacht dan ook dat ik de komende twee jaar veel ga leren over het Power Platform, maar ook over andere onderwerpen natuurlijk. Ik hoop dat ik veel waarde kan toevoegen aan organisaties waar ik aan de slag ga. Tot slot verwacht ik ook hard te groeien op persoonlijk vlak.

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.