Motion10

Event: Women, IT & Leadership

8 maart 2018
  1. Deel op LinkedIN

De wereld van IT verandert snel. Door de manier waarop de wereld verandert zijn er meer typisch vrouwelijke waarden en vaardigheden benodigd. Motion10 zet zich in voor meer diversiteit in de sector en verder in het bedrijfsleven. Met vrouwen die vrouwen inspireren door hun ervaringen en inzichten in de ICT en leiderschap te delen. En met een speciaal event rondom Women in Tech & Leadership, op 26 mei.

Vrouwelijke waarden en vaardigheden

Doordat het tempo van vernieuwing en verandering in de IT-sector continu versnelt, verschuift de focus in het werkveld. Het gaat steeds meer om het helpen en begeleiden van mensen en organisaties bij het halen van de meeste meerwaarde uit die nieuwe technologie. Dat betekent dat zaken als verandermanagement, communicatie, empathie en het verbinden van mensen steeds belangrijker worden. Typisch vrouwelijke waarden.

Hoe is het om als vrouw in de ICT te werken?

Vrouwen inspireren vrouwen: #WomanInMotion

Voor #WomanInMotion interviewden we eerder enkele vrouwen die het aangedurfd hebben de wereld van de ICT te betreden. Hoe is het om als vrouw in de ICT te werken? Wat zou je andere vrouwen aanraden? Op de website van Motion10 – en op de werken-bij site – zijn verschillende artikelen te vinden, waarin een (young) professional, afstudeerder of stagiaire haar ervaringen deelt. Om hier kracht aan toe te voegen organiseren we nu ook een speciaal event.

Event: Women, IT & Leadership

Informatietechnologie is de toekomst, en vrouwen hebben de toekomst. Of eigenlijk; de juiste balans tussen vrouwen en mannen, wat zorgt voor de mogelijkheid tot het creëren van het nieuwe leiderschap dat we in de toekomst nodig hebben. Speciaal voor vrouwen, en om elkaar te helpen en te inspireren, organiseert motion10 het event “Women, IT & Leadership” op 26 mei. Schrijf je hier direct in en zorg dat je dit niet mist!

 

Programma:

12.00 uur Ontvangst & High tea

13.00 uur Madelein Smit: Women & IT

14.10 uur Simone Noordegraaf: Woman & Leadership

15.25 uur Workshop: Woman in Style

16.30 uur Panel – Live via Instagram

17.00 uur Borrel

Schrijf je nu in!

 

Bekijk ook deze verhalen van #WomenInMotion

Wil je je alvast laten inspireren door vrouwen die de wereld van de IT aan het veroveren zijn? Bekijk hieronder de persoonlijke verhalen van onze eigen #WomenInMotion:

 

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of kom langs voor een kopje koffie

Eerstvolgende events:

  1. Vrijdag 04 oktober 2019 - HBO-ICT Job & Student Event
  2. Zaterdag 05 oktober 2019 - Data Saturday Holland
Ik lust wel een kopje koffie!