Motion10

Student at Motion10 - Esmee

30 november 2020
  1. Deel op LinkedIN

Mijn stage bij Motion10

Esmee Wielaart loopt als derdejaars student Bedrijfskunde stage op de marketingafdeling van Motion10. Haar stage-opdracht is een uitgebreid onderzoek naar de ontwikkelingen rondom het organiseren van evenementen. Dit moet Motion10 waardevolle inzichten opleveren wat betreft toekomstig evenementenbeleid. Hoe heeft Esmee haar stage beleefd, en wat heeft ze geleerd?  

Meer over Esmee

Mijn naam is Esmee Wielaart en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en ik zit in het derde jaar van mijn studie. Het doel van mijn stage bij Motion10 is werkervaring opdoen en adviseren op basis van het onderzoek wat ik uitvoer.

Geen dag hetzelfde

In mijn onderzoek houd ik rekening met de effectiviteit van evenementen, concurrentie en eerdere ervaringen van Motion10. Dit ligt in het verlengde van mijn werkzaamheden voor het marketingteam. Voor een half jaar ondersteun ik Event Manager Marielle Vehof bij het organiseren van evenementen. Mijn taken bestaan onder meer uit brainstormen over het programma met alle betrokkenen, zowel intern als extern, maar ook communicatie, werving en resterende organisatorische en uitvoerende taken rondom het evenement. Zo zijn mijn werkzaamheden divers en is geen dag hetzelfde.

Positieve en betrokken sfeer

Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van de positieve en betrokken sfeer binnen Motion10. Daardoor vond ik het makkelijk om de organisatie en de collega’s te leren kennen en voelde ik me snel thuis. Het harde werken en de samenwerking binnen het marketingteam zorgen voor mooie resultaten. Ik ben er trots op dat ik hieraan een bijdrage kan leveren. Omdat het team in het hart van de organisatie staat, krijg ik ook mee wat er speelt binnen andere afdelingen.

Ook over mijzelf veel geleerd

Het belangrijkste dat ik tijdens mijn stage leer is dat ik nooit uitgeleerd zal raken. Hoewel ik praktijkgericht word opgeleid als bedrijfskundige merk ik dat je in het werkveld, zoals tijdens mijn stage bij Motion10, échte kennis opdoet. Zo heb ik geleerd wat marketing precies is, wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van evenementen en hoe belangrijk een positieve en betrokken sfeer is binnen een organisatie. Daarnaast heb ik ook over mijzelf veel geleerd en mij kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken, zoals zelfvertrouwen en samenwerking.

Kortom, mijn stageperiode bij Motion10 is heel leerzaam. Ik zet mij elke dag met veel plezier en voldoening in en vind het fantastisch om een Motion10’er te zijn.

Ook iets voor jou?  

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?  

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.