Motion10

Drie redenen om te solliciteren voor het Young Professional programma Power Platform

22 december 2020
  1. Deel op LinkedIN

Drie redenen om te solliciteren voor het Young Professional programma Power Platform

Wij maken de groei van mensen en die van onze organisatie en klanten mogelijk met ons Young Professional programma. Hoe ervaren jonge talenten het werken als Microsoft Power Platform Consultant en de eerste maanden bij Motion10? Dat lees je in deze blogreeks: ‘Drie redenen om te solliciteren voor het Young Professional programma Power Platform’.

‘Het Young Professional programma: De perfecte aansluiting bij mijn achtergrond’

Als Young Professional sta je aan het begin van je carrière. Je bent net afgestudeerd of hebt een paar maanden werkervaring opgedaan. Hoe dan ook sta je op een kruising: wat is de beste volgende stap voor jouw ontwikkelpad?

‘Binnen een dag al iets ontwikkelen waarmee je bijvoorbeeld arbeidsintensieve taken kan automatiseren.’

Drie redenen om te sollicteren: Blogs van onze Young Professionals

Wat er voor jou in zit? Natuurlijk meer dan alleen drie redenen! Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Meebouwen aan een dynamische organisatie. En natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Teamwork, een goede sfeer, enzovoorts. Maar: hoe ervaren onze collega’s het werken als Microsoft Power Platform Consultant en de eerste maanden bij Motion10? Wat was voor hun doorslaggevend? Onze Young Professionals nemen je mee door middel van een blog. Zodat jij hun ervaringen kunt volgen!

Lees de blog van Ruben
Lees de blog van Kishen
Lees de blog van Tim

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan een kopje koffie aan met onze collega Shewina Kapoerchan.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.