Motion10

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in “De Week van…”. Deze week deelt Pam Scheer haar ervaringen met je.  

Mijn ervaring in het Young Professional programma van Motion10. 

Pam Scheer is Young Professional Data & Analytics bij Motion10. 

Ik ben Pam en ik ben 24 jaar oud. Ik heb een bachelor bedrijfskunde gedaan in Amsterdam, en woon daar nu nog steeds. Daarna heb ik de master Data Science gedaan in Tilburg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Zo heb ik heel lang fanatiek geroeid, maar tegenwoordig ben ik vooral aan het hardlopen, wielrennen en sinds kort heel enthousiast over crossfit.”  

Mijn visie op diversiteit 

Tijdens het YP-programma heb ik gemerkt dat het heel leuk is om in een divers team te werken. Iedereen heeft andere achtergronden en heeft daardoor verschillende dingen sneller door. Hierdoor is er altijd iemand die je kan helpen, of kan jij altijd iemand helpen. Helaas ben ik de enige vrouw, daarin had onze groep wat diverser gekund!”  

Mijn visie op persoonlijke ontwikkeling 

Ik hoop mij de komende tijd persoonlijk te ontwikkelen door alle uren hoorcolleges en dikke boeken van de uni eindelijk in de praktijk te kunnen brengen.”  

Mijn verwachting van het Young Professional Programma 

“Mijn verwachting van de komende twee jaar is om heel veel te leren als ik echt aan de slag ga. Ook hoop ik er achter te komen wat mij het beste ligt en welke richting ik een beetje op zou willen gaan.”  

Ook iets voor jou? 

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft? 

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.