Motion10

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in “De Week van…”. Deze week deelt Orçun Yilmaz zijn ervaringen met je. Bekijk zijn fotocollage hieronder, en lees meer over Orçun. 

Wie is Orçun?

Orçun Yilmaz is Young Professional OutSystems bij Motion10.

Meer over mij

“Mijn naam is Orçun Yılmaz, 24 jaar, geboren en getogen in Rotterdam. Sinds 1 maart doe ik mee aan het Young Professional Programma OutSystems van Motion10. Naast de leuke tijden die ik door-breng bij Motion10 vind ik het erg belangrijk om zo veel mogelijk van mijn vrije tijd door te brengen met mijn verloofde, familie en vrienden. Beweging heeft voor mij ook een hoge prioriteit, vandaar kan je mij ook doorgaans in de sportschool vinden waar ik aan krachttraining doe.”

Mijn visie op diversiteit

“Diversiteit betekent voor mij dat ieder mens uniek is, ieder individu heeft zijn/haar eigen per-soonlijkheid, achtergrond, kwaliteiten etc. Er is maar een iemand precies zoals jij en ik. Dit motiveert mij om het uiterste uit mezelf te halen en zo de beste versie van mezelf te zijn.”

Mijn visie op persoonlijke ontwikkeling

“Jezelf ontwikkelen begint bij het zelfbewustzijn. Je weet wie je bent en wat je wilt. Je kent je sterke èn zwakke punten. Hiermee creëer je voor jezelf een persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee je je dromen zoveel mogelijk realiseert.”

Mijn verwachting van het Young Professional Programma

“De laatste twee maanden heb ik veel geleerd in een positief werkklimaat en ik verwacht dat dit zal doorzetten tijdens de komende projecten!”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of plan een virtueel kopje koffie met ons in!

Eerstvolgende events:

  1. Dinsdag 04 augustus 2020 - NextStep 2020 – Ready for a changing world
  2. Dinsdag 04 augustus 2020 - Workshop: App in a Day
Ik lust wel een kopje koffie!