Motion10

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in “De Week van…”. Deze week deelt Jelle Buitelaar zijn ervaringen met je. Bekijk zijn fotocollage hieronder, en lees meer over Jelle. 

Wie is Jelle?

Jelle Buitelaar is Young Professional OutSystems bij Motion10.

Mijn ervaring in het Young Professional programma van Motion10.

“Sinds 1 maart ben ik in dienst bij Motion10 en de afgelopen weken heb ik veel trainingen gehad tijdens het Young Professional Program. Hoewel ik pas net begonnen ben, voel ik me al helemaal thuis bij Motion10. Wanneer ik niet aan het werk ben, kun je mij vaak vinden achter de draaitafel. Ik draai dan vooral techno en house en ik kan me hier uren mee vermaken. Ook schrijf ik graag en ben ik met een boek bezig dat ergens dit jaar of volgend jaar af komt.”

Mijn visie op diversiteit

“Diversiteit vind ik belangrijk in dit vakgebied. Ik ben iemand die niet zijn hele leven hetzelfde soort werk wil doen. Wanneer je veel verschillende opdrachten hebt om aan te werken, variëren de werkzaamheden ook van elkaar. Daarnaast kom je op verschillende plekken in Nederland terecht en is elke dag net een beetje anders. Zo blijft het werk voor mij interessant en dit houdt mij gemotiveerd.”

Mijn visie op persoonlijke ontwikkeling

“Persoonlijke ontwikkeling is voor mij heel belangrijk. In mijn ogen moet je er altijd naar streven om jezelf te verbeteren en ontwikkelen. Ik vind het geweldig om te leren en om beter te worden in de dingen die ik doe. Dit geldt zowel voor werk als mijn hobby’s. Hoe ik het zie, is dat je zonder persoonlijke ontwikkeling vast staat in een lift. Je komt niet verder. Pas wanneer je je hier echt op richt, zal de lift weer verder gaan.”

Mijn verwachting van het Young Professional Programma

“We zijn natuurlijk al een paar weken bezig, dus ik heb een goed beeld gekregen van het Young Professional Program. Dit beeld is erg positief. Ik heb al veel geleerd en de trainingen die we krijgen worden gegeven door mensen die veel kennis hebben. Daarnaast zijn de dagen bij Motion10 gewoon heel gezellig. Ik ben nu bezig met de eerste echte opdracht en ik twijfel er niet aan dat ik de komende maanden nog veel meer ga bijleren.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.