Motion10

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in “De Week van…”. Deze week deelt Esat Karaer zijn ervaringen met je. Bekijk zijn fotocollage hieronder, en lees meer over Esat. 

Wie is Esat?

Esat Karaer is Young Professional Data & Analytics bij Motion10.

Mijn ervaring in het Young Professional programma van Motion10.

“Het Young Professional programma is een perfect begin voor een carrière als Data & Analytics consultant. De afgelopen maanden hebben we dankzij cursussen veel geleerd en krijgen we gelijk de mogelijkheid om het toe te passen. Dit vind ik zelf erg fijn, omdat je de theorie gelijk kan toepassen in de praktijk. ”

Mijn visie op diversiteit

“Diversiteit in werk vind ik erg belangrijk. Ik zou niet langer dan een half jaar aan één project willen werken. Meerdere projecten tegelijk of verschillende korte projecten vind ik het leukst om te doen. Dit omdat je dan van alles en nog wat ziet en ervaart. Als mijn werk veranderd naar “lopende band” werk, vind ik het al minder spannend en geeft het mij geen energie meer.

Ik vind het ook erg belangrijk om diversiteit in mensen te hebben op mijn werk. Je kan altijd veel leren van collega’s met een andere achtergrond, opleiding of afkomst. Ook is een balans in leeftijd erg belangrijk. Je kunt veel leren van oudere ervaren collega’s en jongere collega’s hebben vaak een frisse look op zaken.”

Mijn visie op persoonlijke ontwikkeling

“In de komende maanden wil ik de basis certificaten en cursussen behalen van Microsoft. Ik merk dat ik de meeste technische onderdelen snel oppak. Als bijzaak wil ik meer focussen op Artificial Intelligence en Machine Learning. Ik wil ook een masteropleiding volgen in die richting. Bij Motion10 heb ik de mogelijkheid om deze persoonlijke doelen te behalen.”

Mijn verwachting van het Young Professional Programma

“Mijn verwachtingen van de komende twee jaar is dat ik veel zal gaan leren. Ik zal ook zeker fouten maken, maar daar leer ik alleen maar van. Op dit moment weet ik wat mijn leerdoelen zijn en ik denk dat het Young Professional Programma mij de ruimte en mogelijkheid geeft om deze te behalen.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.