Motion10

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in “De Week van…”. Deze week deelt Danny van Buren zijn ervaringen met je. Bekijk zijn fotocollage hieronder, en lees meer over Danny. 

Danny van Buren is Young Professional Data & Analytics bij Motion10.

Meer over mij

“Hi, mijn naam is Danny van Buren, ik ben 24 jaar oud en woon in Krimpen aan den IJssel. Voordat ik bij Motion10 ben komen werken, heb ik de studie Business IT & Management gedaan aan de Hogeschool Rotterdam. Naast mijn werk voetbal ik bij vv Spirit in Ouderkerk aan den IJssel als aanvaller. Hiernaast ben ik een liefhebber van gamen, films en muziek.”

Mijn visie op diversiteit

“Als consultant kom je in veel verschillende omgevingen met verschillende opdrachten. Op deze manier leer ik veel over verschillende markten. Hiernaast werk je als consultant regelmatig samen met verschillende mensen zowel vanuit Motion10 als bij een klant. Deze diversiteit in mijn werk creëert uitdaging en geeft mij verschillende perspectieven waar ik van kan leren.”

Mijn visie op persoonlijke ontwikkeling

“Ik ben bij Motion10 komen werken omdat hier persoonlijke ontwikkeling hoog op het lijstje met prioriteiten staat. Persoonlijke ontwikkeling is binnen de IT een belangrijk aspect: er zijn veel veranderingen en de technologie is continu in ontwikkeling. Als Young Professional wil ik me zoveel mogelijk ontwikkelen en met mijn opgedane kennis impact hebben voor de klant.”

Mijn verwachting van het Young Professional Programma

“Als Young Professional verwacht ik van de trainingsperiode dat mij de handvaten voor de vele verschillende technologieën binnen Motion10 worden aangereikt. Hierna gaan we bij klanten aan de slag met echte problematiek.

Als Young Professional zal ik gaan werken in teams met (meer) ervaren consultants. Via Motion10 zal ik aan de slag gaan bij uitdagende en gave projecten die vooruitstrevend zijn en waarin we met de nieuwste technologieën werken. Door op deze manier praktijkgericht te leren zal ik mezelf ontwikkelen tot Data en Analytics specialist.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.