Motion10

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in “De Week van…”. Deze week deelt Bart Prikker zijn ervaringen met je. Bekijk zijn fotocollage hieronder, en lees meer over Bart. 

Bart Prikker is Young Professional Data & Analytics bij Motion10.

Meer over Bart

“Hoi, ik ben Bart, 25 jaar oud en ik woon in Rotterdam-Noord. Ik ben bezig met het afronden van mijn studie Business IT & Management aan de Hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd speel ik veel bordspellen met vrienden, misschien kan ik binnenkort ook hier zo’n avond organiseren! Ook ben ik groot sciencefiction- en geschiedenis-fan, ik lees hier dan ook graag boeken over of kijk series die dit als onderwerp hebben.”

Mijn visie op diversiteit

“Diversiteit vind ik een gevoelig onderwerp maar daarom niet minder belangrijk. Het wordt vaak als iets geforceerds gezien terwijl dat niet zo zou moeten zijn. Persoonlijk denk ik dat diversiteit zorgt voor creatievere oplossingen en een leukere sfeer op werk, wat weer zorgt voor tevreden werknemers.”

Mijn visie op persoonlijke ontwikkeling

“Ik ben al een tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dan vooral op professioneel vlak. Het is fijn dat ik hier binnen Motion10 de ruimte krijg me hier nog verder in te ontwikkelen en ook de vrijheid heb om dit uit te zoeken.”

Mijn verwachting van het Young Professional Programma

“Mijn verwachting is dat ik een goede start maak in mijn carrière en diverse opdrachten krijg waardoor ik me op veel vlakken kan ontwikkelen. Ik hoop op leuke samenwerkingen en opdrachten die goed bij me aansluiten. Opdrachten waar ik na afloop trots op kan zijn.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of plan een virtueel kopje koffie met ons in!

Eerstvolgende events:

  1. Dinsdag 15 september 2020 - NextStep 2020 – Ready for a changing world
  2. Dinsdag 22 september 2020 - Workshop: App in a Day
Ik lust wel een kopje koffie!