Motion10

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in “De Week van…”. Deze week deelt Ananta Soenessardien zijn ervaringen met je.

Wie is Ananta?

Ananta Soenessardien is Young Professional Data & Analytics bij Motion10.

Meer over Ananta

“Mijn naam is Ananta Soenessardien, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Delft. Ik heb de opleiding Business IT & Management afgerond aan de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd ben ik graag in de sportschool, maak ik gebruik van mijn Pathe unlimited pas, en hou ik ervan om een hapje en een drankje te doen met vrienden en familie.”

Mijn visie op diversiteit

“Ik vind het belangrijk dat een consultant kan opereren in teams waarin mensen van verschillende achtergronden en ervaringen werken. Door het werken in een team met diversiteit wordt ervoor gezorgd dat er verschillende perspectieven worden meegenomen in het hele proces. Hierdoor ontstaan er meer alternatieven om tot een oplossing te komen.”

Mijn visie op persoonlijke ontwikkeling

“Naar mijn mening is persoonlijke ontwikkeling een belangrijke drijfveer voor het behalen van succes. Door het blijven opdoen van kennis en jezelf constant uit te dagen om verder te komen dan waar je nu staat blijf je groeien als individu en professional.”

Mijn verwachting van het Young Professional Programma

“Mijn verwachting van het Young Professional Programma is om mijzelf te ontwikkelen als volwaardig Data & Analytics professional die alle aspecten van het vak beheerst. Door de inhoudelijke trainingen en ervaring in de praktijk verwacht ik om na het programma zowel functioneel- als technisch ingezet te kunnen worden.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.

Kom eens langs op één van ons events

Kom kennisdelen en kennismaken bij één van onze events Of plan een virtueel kopje koffie met ons in!

Eerstvolgende events:

  1. Dinsdag 15 september 2020 - NextStep 2020 – Ready for a changing world
  2. Dinsdag 22 september 2020 - Workshop: App in a Day
Ik lust wel een kopje koffie!