Motion10

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei

We zijn continu op zoek naar talent met een frisse blik! Wil jij kennis maken met alle aspecten binnen de wereld van IT-Consultancy? Tijdens jouw periode bij Motion10 word je continu uitgedaagd en begeleid. Op zoek naar een leuke stage- of afstudeerplek? Lees snel verder!Jouw functie als (afstudeer)stagiair(e):

De IT-wereld verandert in rap tempo, dit vraagt ook de nodige veranderingen en inspanningen op het gebied van digitale innovatie om de business te versterken. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Door onze technologie-overstijgende aanpak zijn organisaties en hun medewerkers in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld. Jij krijgt de kans om ons helpen vernieuwen en ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden. We hebben diverse mogelijkheden qua stages en afstudeeropdrachten. Als jij je afstudeerstage hebt afgerond kan jij bij ons in dienst komen en doorstromen naar het betaalde MotionTalent programma.  Wil jij stage lopen bij een inspirerende organisatie? Dit is de uitgelezen kans om een kijkje te nemen binnen één van onze units! Wij helpen jou verder te ontwikkelen binnen één van onze vakgebieden: Integratie, Cloud, Low Code, Security, Power Platform, Data en Change. Je gaat aan de slag met de nieuwste technologieën zoals OutSystems, het Microsoft Azure platform en basis UX-design.

Persoonlijke begeleiding
Je komt terecht in een team met enthousiaste en deskundige collega’s. Zij lopen voorop in de markt als het gaat om de nieuwste technologieën en complexe oplossingen voor onze klanten. Een super leerzame en leuke kans dus, waarbij je één vaste stagebegeleider krijgt die jou intensief gaat begeleiden zodat jij ook straks helemaal klaar bent voor het echte bedrijfsleven. Het team komt graag samen om kennis ervaringen met elkaar te delen. Naast het werk is plezier natuurlijk erg belangrijk!

Zijn wij een match?

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de IT;
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2023;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat bieden wij jou?

  • Een stagevergoeding van € 450,- per maand op basis van 40 uur;
  • Windows laptop voor de duur van je stage;
  • Een Great Place to Work met een score van 8,1;
  • Veel vrijheid om zelfstandig te werken, op een toplocatie op de 42ste verdieping in De Rotterdam of vanuit huis;
  • Dagelijks verse lunch op kantoor bereid door onze eigen kok;
  • Veel inspirerende events en gezellige activiteiten!


Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, in het mooiste kantoor van Rotterdam als Microsoft-partner. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Solliciteren
Ben jij er klaar voor om ervaring op te doen die de rest van je carrière zal vormen? Solliciteer direct via deze pagina of neem vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489. 

Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens het MotionTalent programma? Tom, Jeroen en Ridge vertellen je in de video er meer over!

Wil jij als HR/Recruitment stagiair(e) de ervaring opdoen die de rest van je carrière zal vormen? Tijdens jouw periode bij Motion10 word je continu uitgedaagd en begeleid. Op zoek naar een leuke meewerkstage? Lees snel verder!


Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Welke uitdaging ga jij aan?

De IT-wereld verandert in rap tempo, dit vraagt ook de nodige veranderingen en inspanningen van Recruitment. Jouw frisse blik helpt ons hierin verder. Als HR/Recruitment stagiair(e) krijg je de kans om praktijkervaring op te doen binnen Motion10. Door zelf initiatief te nemen bepaal jij mede de richting van jouw stage en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van Campus Recruitment. Je zal werken in een stimulerende omgeving waar je de kans krijgt om te leren van ervaren HR professionals.

Jouw functie tijdens jouw meewerkstage:

De activiteiten van de stage zijn ontzettend gevarieerd en leerzaam. Als HR/Recruitment stagiair(e) bij Motion10 zal je ons helpen bij het verzorgen van een optimaal lopen Recruitment proces en ook in het waarborgen van onze cultuur. Denk hierbij aan onze kernwaarden: groei, impact, passie en samenwerken. Tijdens jouw meewerkstage ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van talentvolle studenten en starters binnen Motion10. Je werkt nauw samen met de Corporate Recruiters en ondersteunt hen bij het organiseren van evenementen en het opzetten van samenwerkingen met universiteiten en hogescholen. Je wordt betrokken bij het gehele werving -en selectieproces van de kandidaten, zoals het opstellen van vacatureteksten, het screenen van cv’s/motivatiebrieven en het voeren/inplannen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast krijg je de kans om mee te denken over verbeteringen en vernieuwingen op het gebied van de werken-bij site, social media, arbeidsmarktcommunicatie en de Candidate Experience. Tot slot mag je ook helpen bij het organiseren van het MotionTalent weekendje weg – waar jij ook deel van zal uitmaken!

Persoonlijke begeleiding

Je komt terecht in een team met enthousiaste en deskundige collega’s. Dit team bestaat uit vier Corporate Recruiters, twee HR Professionals, een HR Adviseur en één HR-Directeur. Het is een informele afdeling waarbij iedereen met passie werkt en waarin samenwerking voorop staat. Een super leerzame en leuke kans dus, waarbij je één vaste stagebegeleider krijgt die jou intensief gaat begeleiden zodat jij ook straks helemaal klaar bent voor het echte bedrijfsleven. Het team komt graag samen om kennis ervaringen met elkaar te delen. Naast het werk is plezier natuurlijk erg belangrijk!

Zijn wij een match?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, in het mooiste kantoor van Rotterdam als Microsoft-partner. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Solliciteren

Wil jij stage lopen bij een inspirerende organisatie? Dit is de perfecte kans om je vaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen voor jouw toekomst als HR/Recruitment professional! Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489. Stuur gerust een WhatsApp berichtje!

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.