Motion10

“Medewerkers geven ons een score van 85% in de trustindex van Great Place To Work”

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?

HR is jouw passie en je hebt als generalist in de loop van je carrière al veel aspecten van het uitdagende HR vak gezien. Van verandermanagement, organisatieontwikkeling, beleid opstellen tot natuurlijk het management en de uitvoering van de HR processen. Je werkt al een aantal jaren als HR verantwoordelijke in een breed managementteam en voor jou is het nu tijd voor de volgende stap.

Motion10 is recent overgenomen door HSO. Het maximaliseren van de synergie tussen tussen beide bedrijven zie je als leuke uitdaging, waarbij de bijzondere cultuur van Motion10 behouden blijft en Motion10 en HSO zo veel mogelijk van elkaars kracht gebruik maken, ook op het gebied van HR beleid. 

Je bent medeverantwoordelijk voor de strategie en resultaten van Motion10, waarbij medewerkerstevredenheid net zo belangrijk is als financiële resultaten en het overstijgen van de verwachtingen van klanten. Je kijkt mede daarom breder dan HR: je bent kritisch, direct, energiek en denkt in mogelijkheden. Je werkt mee aan het verder vormgeven van de continue ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap binnen de organisatie. Middels interventies stimuleer je de onderlinge samenwerking in de gehele organisatie. Eén van de speerpunten is het verder professionaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, resulterend in het aantrekken van mensen die zich bij ons verder willen ontwikkelen en bijdragen aan het gezamenlijk succes bij onze klanten. Je hebt hierbij een creatieve kijk op de arbeidsmarkt. Voor Motion10 zijn studenten en specialisten in andere vakgebieden een belangrijke bron van nieuwe collega’s. Hiermee vergroten we de arbeidsmarkt en geven we veel mensen de ruimte zich verder te ontwikkelen in relevante vakgebieden. Je helpt Motion10 en HSO de wervings- en trainingsprogramma’s voor deze groepen verder te ontwikkelen. 

Iets over het team

Samen met de HR adviseurs en corporate recruiters van Motion10 bouw je aan de organisatie in een snelgroeiende markt. Je bent verantwoordelijk dat het HR beleid aansluit bij de visie en de organisatiedoelen en faciliteert de volledige emloyee journey. Medewerkers geven Motion10 een score van 85% in de trustindex van GPTW.  En als kers op de taart ben je onderdeel van de internationale HR community van HSO, waarmee je samen zorg draagt voor medewerkers van HSO wereldwijd. 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een eigen, originele visie op HR en recruitment;
 • Je bent ondernemend en creatief;
 • Je hebt ervaring met het werken als HR business partner in een complexe organisatie en het prioriteren en organiseren van de uitdagingen die daarbij horen;
 • Je hebt ervaring met het managen van zowel HR als recruitment teams als HR-verantwoordelijke in een MT van een business unit of organisatie;
 • Je hebt ervaring met verandermanagement;
 • Je kent de wereld van (IT) consultancy;
 • Je handelt op basis van data, je gevoel en je intuïtie;
 • Je hebt diepgaande kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt en relevante wet- en regelgeving;
 • Je bent woonachtig in Nederland en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een internationale omgeving.

Wat bieden wij jou?

 • Direct een vast contract en een competitief salaris;
 • Hybride werkomgeving, vanuit huis, een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland;
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken;
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000;
 • Een GreatPlaceToWork, met een score van 8,5;
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.


Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou.  Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Koen Roelofsen via koen.roelofsen@Motion10.com of  06 20999706.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.