Motion10

Wil jij je verder specialiseren als Power Platform Consultant? Kom dan eens kennismaken bij Motion10!
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?  
Als Power Platform Consultant breng je de wensen van onze klanten in kaart en neem je ze mee naar een passende oplossing binnen het platform. Je adviseert over de mogelijkheden om processen en systemen te verbeteren. Jij bent de connectie tussen klant, business en techniek en je houd je dagelijks bezig met het implementeren van de oplossingen.
 Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en er is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?
Wat bieden wij jou?
Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun via karolina.kolcun@motion10.com of 0636266051


Ben jij benieuwd wat wij doen op het gebied van Low Code en welke rol jij hier kan kan spelen?

Luister dan naar de podcast serie Low code, High Impact. Een podcast serie over innovators die hun digitale transformatie in de hoogste versnelling hebben gezet met het Power Platform van Microsoft. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Motion10.


Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.