Motion10

Heb jij een helicopterview, durf jij kritisch te zijn op processen en wil jij klanten helpen groeien door middel van succesvolle digitale innovatie? Dan komen wij graag in contact met jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Je inspireert en adviseert onze klanten over de mogelijkheden voor de inzet van Azure & Integratie in bedrijf kritische en innovatieve projecten. Hierbij formuleer je een strategisch advies over de oplossing, business value en de roadmap. Het gebruik van de modernste Microsoft technologieën zoals Azure Integration Services, Data & AI maar ook Infra & Security staan daarbij centraal. Jij bent de onmisbare brug tussen de strategische doelstellingen van onze klant, en de toegevoegde waarde van de digitale innovatie met behulp van Microsoft Azure.

Je bent bij onze klanten verantwoordelijk voor de analyses en vertaling van business vraagstukken binnen het vakgebied en de begeleiding van Azure & Integratie trajecten bij klanten zowel in de opstart- als realisatiefase. Je gaat je bezighouden met uitdenken, opzetten en implementeren van oplossingen op basis van duidelijk bepaalde deliverables, strategische doelstellingen en afspraken met de klant. Daarnaast concentreer jij je op het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van propositieontwikkeling en positionering van Motion10 in de markt.


Azure & Integration team

Het team bestaat uit ervaren Architecten, Cloud Developers, Integration Specialisten en andere Strategisch Consultants. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops.

Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Change Management, Data & AI en Infra & Security. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen.

Naast complexe, uitdagende opdrachten zijn er uiteraard genoeg momenten voor leuke activiteiten met je collega’s. Borrels, events en kennissessies worden regelmatig georganiseerd, want naast werk moeten we natuurlijk niet vergeten te genieten! Daarnaast krijg je van ons alle ruimte tot ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?


Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Olivier de Ranitz via Olivier.deRanitz@Motion10.com of +31612809651.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Ben jij goed in het opbouwen en onderhouden van de relatie met de klant? Kun je operationeel en tactisch sturing geven aan lange termijn klantcontracten? Maak dan kennis met Managed Services van Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Als Service Manager bij Managed Services zet je jouw expertise in voor top ondernemingen in Nederland. Je bouwt een relatie op met klanten die een langetermijncontract aan gaan met Motion10 en je bent in staat om deze relatie te onderhouden en verder uit te bouwen. Daarnaast geef je sturing op operationeel en tactisch niveau, voor de werkzaamheden die voortvloeien uit deze contracten. Je hebt gevoel voor commercie en je bent een goede verbinder.

Om je kennis te verbreden zijn er wekelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen. 

Een belangrijk punt waar wij ons op onderscheiden, is onze “PitWall”-aanpak noemen. Een project aanpak waarbij we ons richten op softwareoplossingen om bedrijven te helpen. Een duidelijke lijn hierin is dat wij enkel een oplossing bouwen als we ook in staat zijn deze met onze Managed Services te onderhouden. Managed services wordt hierdoor ook vroeg betrokken en speelt een belangrijke rol gedurende het hele traject.

Managed Services team

We zijn een ambitieus en snelgroeiend team bestaande uit ervaren Support Engineers en 2 Services Managers. Een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Managed Services begeeft zich in het hart van de Motion10 organisatie, waarbij we nauw samenwerken met de andere units en het team van Accountmanagers.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van en ervaring met ITIL (of een soortgelijk framework)
 • Goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn

Wat bieden wij jou?

 • Direct een vast contract, leaseauto en een competitief salaris;
 • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland
 • Een GreatPlaceToWork score van 8,1
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000,-
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling
 • Bonusregeling
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!
 

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct of neem vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun (Corporate Recruiter) via Karolina.Kolcun@motion10.com of  0636266051.Wil je weten hoe het is om te werken binnen de unit Managed Services?

Lees het in de blog van collega Onno Stoeten!


Heb jij een helicopterview en wil jij klanten begeleiden bij hun processen en laten groeien door middel van succesvolle digitale innovatie? Dan komen wij graag in contact met jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Je inspireert en adviseert onze klanten over de mogelijkheden voor de inzet van Data & Analytics projecten. Hierbij formuleer je een strategisch advies over de oplossing die wij kunnen bieden met het gebruik van de modernste Microsoft technologiën zoals Synapse en PowerBI maar ook Databricks. Het is in deze functie niet erg als je minder technisch aangelegd bent, maar het is wel belangrijk om de wereld van data te kennen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de analyses en vertaling van business vraagstukken binnen het vakgebied en de begeleiding van data & analytics trajecten bij klanten zowel in de opstart- als realisatiefase. Je gaat je bezighouden met uitdenken, opzetten en implementeren van oplossingen op basis van duidelijk bepaalde deliverables en afspraken met de klant. Daarnaast concentreer jij je op het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van propositieontwikkeling en positionering van Motion10 in de markt.

Het team
In het Data & Analytics team werk je samen met 35 consultants die uitblinken in Data Engineering, Data Analytics, AI en UX. Een divers team met alle mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Erwin Schuur via erwin.schuur@motion10.com of 010 235 1035.

Ben je klaar voor de stap naar Cloud Architectuur? Kom dan kennismaken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Wat ga je doen?
Als Azure Architect begeleid jij klanten inhoudelijk in hun reis naar de Microsoft Cloud of bij het professionaliseren van de Cloud Competence. Je adviseert, ontwerpt en implementeert Azure oplossingen van Enterprise Scale Landing Zone tot IaaS en PaaS oplossingen. Je houdt je bezig met de (Hybride) Cloud Architectuur en het realiseren van veilige Azure omgevingen. 

Je inspireert organisaties en helpt met het nemen van beslissingen rondom migraties. Daarnaast geef je workshops rond de Cloud Architectuur, Infrastructuur, Governance en Security & Compliance. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet complexe vraagstukken moeiteloos te vertalen naar technische oplossingen.
Kortom jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie!

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt profiteert onze klant daar namelijk ook van. Daar profiteren wij als bedrijf van. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze cirkel van groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina en neem dan vrijblijvend contact op met Erwin Schuur via erwin.schuur@Motion10.com of 010 235 1035.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Ben jij de developer die klaar is voor de volgende stap op het gebied van low code? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Jij ontwikkelt voor onze klanten vooruitstrevende applicaties door middel van het low code platform OutSystems. Dat betekent dat je goede kennis hebt van OutSystems, maar vooral begrip hebt voor de uitdaging van de klant. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je maakt namelijk deel uit van SolutionWise. Het team bestaat uit een goede mix van juniors, mediors en seniors.

Als OutSystems consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties binnen een goede architectuur die aansluit bij de behoefte van de klant. Daarnaast zal je overleggen met klanten om duidelijkheid over processen te krijgen en te sparren over functionaliteiten en de opleveringen van de applicatie. Dit gebeurt samen met de klant in sprints van een aantal weken, in samenwerking met een scrumteam.

Wat vragen wij jou? 

Wat bieden wij jou?

Waarom bij SolutionWise?
SolutionWise is onderdeel van Motion10. Motion10 is opgericht in 2008. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Sinds 2018 helpen wij onze klanten om low code in te zetten voor de ontwikkeling van hun business applicaties. Om dit te realiseren hebben wij een OutSystems team opgericht en zijn wij een partnership aangegaan met OutSystems. Sinds 2021 is dit team ondergebracht in SolutionWise. SolutionWise onderscheidt zich door uw digitale innovatie op low code van begin tot eind te realiseren. Naast onze expertise op OutSystems hebben wij specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en Change Management. Al deze disciplines hebben wij gebundeld in onze succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Onze aanpak richt zich op het realiseren van een optimale user experience, op het leveren van kwalitatief goede, beheersbare low code toepassingen en op de veranderings- en adoptieprocessen binnen een organisatie. 

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of 0651641460.


Benieuwd naar de opdrachten waar jij aan gaat werken bij SolutionWise? Bekijk de video over ons werk bij Royal Lemkes!


Heb jij een helicopterview, durf jij kritisch te zijn op processen en wil jij klanten helpen groeien door middel van succesvolle digitale innovatie? Dan komen wij graag in contact met jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?
Je inspireert en adviseert de klanten over de mogelijkheden – en formuleert een strategisch advies – voor de inzet van OutSystems technologie. Het is in deze functie niet erg als je minder technisch aangelegd bent, maar het is wel belangrijk om de wereld van low code te kennen. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de analyses en vertaling van business vraagstukken binnen het vakgebied en de begeleiding van low code trajecten bij klanten zowel in de opstart- als realisatiefase. Je gaat je bezig houden met uitdenken, opzetten en implementeren van oplossingen op basis van duidelijk bepaalde deliverables en afspraken met de klant. Daarnaast concentreer jij je op het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van propositieontwikkeling en positionering van SolutionWise in de markt.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij SolutionWise?
SolutionWise is onderdeel van Motion10. Motion10 is opgericht in 2008. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Sinds 2018 helpen wij onze klanten om low code in te zetten voor de ontwikkeling van hun business applicaties. Om dit te realiseren hebben wij een OutSystems team opgericht en zijn wij een partnership aangegaan met OutSystems. Sinds 2021 is dit team ondergebracht in SolutionWise. SolutionWise onderscheidt zich door uw digitale innovatie op low code van begin tot eind te realiseren. Naast onze expertise op OutSystems hebben wij specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en Change Management. Al deze disciplines hebben wij gebundeld in onze succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Onze aanpak richt zich op het realiseren van een optimale user experience, op het leveren van kwalitatief goede, beheersbare low code toepassingen en op de veranderings- en adoptieprocessen binnen een organisatie.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of 0651641460.Benieuwd naar de opdrachten waar jij aan gaat werken bij SolutionWise? Bekijk de video over ons werk bij Royal Lemkes!


Wil jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen van de laatste Azure data technologieën? Kom dan kennis maken bij Motion10! 

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Wat ga je doen?
Jij bent de drijvende kracht in Data & Analytics projecten en zorgt ervoor dat onze klanten de maximale waarde uit data kunnen halen. Jij realiseert bijvoorbeeld samen met je collega’s oplossingen met onder andere Azure SQL Database, Data Factory, Data Lake en Databricks. In dit proces denk je kritisch mee met de klant, zet je de vraag om in een ontwerp en verzorg je de implementatie. In projecten werken we vaak nauw samen met andere disciplines zoals onze collega’s van Azure & Integration of Customer Success.

Het team
In het Data & Analytics team werk je samen met 35 consultants die uitblinken in Data Engineering, Data Analytics, AI en UX. Kortom een divers team met alle mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
• Minimaal 3 jaar ervaring met Microsoft BI (SQL en ETL);
• Expertise in Azure of je wilt deze kennis heel graag opdoen;
• Kennis van en ervaring met Microsoft Power BI is een pluspunt;
• Uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn.

Wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract, leaseauto, bonusregeling en een competitief salaris;
 • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland;
 • Een GreatPlaceToWork score van 8,1;
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken;
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling;
 • Bonusregeling gebaseerd op je prestaties;
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun via karolina.kolcun@motion10.com of 0636266051.


Naast complexe, uitdagende opdrachten zijn er uiteraard genoeg momenten voor leuke activiteiten met je collega’s. Borrels, events en kennissessies worden regelmatig georganiseerd, want naast werk moeten we natuurlijk niet vergeten te genieten! Daarnaast krijg je van ons alle ruimte tot ontwikkeling. Dylan en Sebastiaan hebben vanuit het team het Data & AI Summit 2022 in San Francisco bezocht. Het D&A team binnen Motion10 bedenkt onder andere oplossingen Azure SQL Database, Data Factory, Data Lake en Databricks. Bekijk de videoterugblik voor updates over de toekomstplannen van Databricks, het ‘Data Lakehouse’ en takeaways van de keynote door Ali Ghodsi (Co-founder en CEO, Databricks)!

Bekijk hier de terugblik!


Ben je klaar voor de stap naar Enterprise Level Solution Architectuur? Kom dan kennismaken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Als Azure & Integration Architect begeleid jij klanten inhoudelijk in hun reis naar de Microsoft Cloud of bij het professionaliseren van de Cloud Competence. Je houdt je bezig met de (Hybride) Cloud Architectuur, het realiseren van een veilige Azure omgeving en het moderniseren (Cloud Native) van applicaties, integraties en bijbehorende infrastructuren. Je inspireert organisaties en helpt met het nemen van beslissingen rondom migraties. Daarnaast geef je workshops rond de Cloud Architectuur, Integratie, Infrastructuur, Governance en Security & Compliance. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar technische oplossingen. Kortom jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie!

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Olivier de Ranitz via Olivier.deRanitz@Motion10.com of 06-12809651.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Is een veilige, schaalbare en goed beheerbare Cloud Infrastructuur ook jouw belangrijkste drijfveer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Als Microsoft Cloud Engineer ben je bezig met Cloud Infrastructuur en Security. In deze rol bouw –  en verbeter je de oplossingen die we als Motion10 adviseren en ontwerpen met Infrastructure as-code via Azure DevOps. Dit doe je niet alleen, maar samen met de architect en andere collega’s. Daarnaast geef je adviezen aan klanten en je bent sparringspartner voor je collega’s.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Olivier de Ranitz via Olivier.deRanitz@Motion10.com of 06-12809651.


Wist je dat wij een Great Place To Work zijn?
Je leest er hier meer verder over!


Wil je graag met Azure Logic Apps, API Apps, Functions en API Management aan de slag? Motion10 biedt jou nu de unieke kans om aan de slag te gaan als Cloud Integratie Specialist.

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Als Cloud Integratie Specialist bij Motion10 zet je je expertise in binnen complexe projecten bij top ondernemingen in Nederland. Je krijgt de unieke kans je bezig te houden met de realisatie van integraties op basis van Azure Integration Services. Je bent een integratiespecialist, die gewend is om af te stemmen hoe systemen het beste ontsloten kunnen worden om vervolgens de integraties te ontwerpen, implementeren en via Azure DevOps CI/CD in productie te brengen. Bij de ontwikkeling van integraties gebruik je zo veel mogelijk de Azure Integration Services. Denk hierbij aan Azure Logic Apps, API Apps, Functions, API Management, Service Bus en Event Grid. Je hebt te maken met uiteenlopende systemen, zowel on-premises als SaaS oplossingen. 

Azure & Integration team
Het bestaat uit team bestaat uit ervaren Architecten, Consultants en andere Cloud Developers. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Olivier de Ranitz via Olivier.deRanitz@Motion10.com of 06-12809651


Wil jij meer lezen over één van onze projecten binnen integratie?
Lees dan hier over het project bij Koninklijke Rotra!


Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.