Motion10

Wil jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen van de laatste Azure data technologieën? Kom dan kennis maken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Wat ga je doen?

Jij zorgt in onze innovatieve Data & Analytics projecten ervoor dat onze klanten de maximale waarde uit data halen met behulp van Microsoft Cloud technologieën. Je vertaalt de klantvraag naar data gedreven oplossingen zoals dashboards, rapportages, apps en alerts.

Je zorgt ervoor dat de juiste data beschikbaar is om datamodellen te creëren. Hierop implementeer je de gewenste business logica waarvan je de resultaten, in de best mogelijke vorm, presenteert aan de eindgebruikers.

Je staat met één been in de business en met één been in de techniek. Jij weet als geen ander wat de business nodig heeft en maakt op basis daarvan de analytische producten. In dit proces denk je kritisch mee met de klant, zet je de vraag om in een ontwerp en verzorg je de implementatie. In projecten werken we vaak nauw samen met andere disciplines zoals onze collega’s van Azure & Integration of Customer Success.

Het team
In het gedreven en gezellige Data & Analytics team werk je samen met zo’n 30 consultants die uitblinken in Data Engineering, Data Analytics, AI en UX. Kortom een divers team met alle mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of 0651641460.


Een aantal collega’s vanuit het team hebben het Data & AI Summit 2022 bezocht. Bekijk de terugblik voor updates over de het groeiende belang van synthetic data, de trend ‘Augmented Analytics’ en ‘decision engineering’. Bekijk hier de terugblik!


Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwe technologieën binnen Outsystems? Dan is de rol als Tech Lead voor jou weggelegd!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?

De ontwikkelingen in de technologie gaan snel, heel snel. De Technology Lead is een essentiële functie binnen het leadership van Solutionwise zodat er continu ingespeeld kan worden op de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen en rond OutSystems.

Als Technology Lead heb je een uitdagende rol waarin je klantwerk combineert met het begeleiden van de ontwikkeling van ons team in technische zin. Verder ben je ondernemend bezig en goed bekend met een agile werkwijze. Je neemt de rest van het team mee in de ontwikkeling die in de markt spelen zodat we ons bij klanten kunnen onderscheiden. Je werkt samen met het managementteam en de consultants om te bepalen op welke wijze wij als SolutionWise kunnen inspelen op deze ontwikkelingen. Daarnaast kijk je naar hoe we dit kunnen integreren in onze onderscheidende aanpak. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de missie, visie, strategie en doelstellingen binnen jouw eigen technologie. Met als doel hierdoor samen met de klanten te groeien.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden we jou?


Waarom bij SolutionWise?

SolutionWise is onderdeel van Motion10. Motion10 is opgericht in 2008. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Sinds 2018 helpen wij onze klanten om low code in te zetten voor de ontwikkeling van hun business applicaties. Om dit te realiseren hebben wij een OutSystems team opgericht en zijn wij een partnership aangegaan met OutSystems. Sinds 2021 is dit team ondergebracht in SolutionWise. SolutionWise onderscheidt zich door uw digitale innovatie op low code van begin tot eind te realiseren. Naast onze expertise op OutSystems hebben wij specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en Change Management. Al deze disciplines hebben wij gebundeld in onze succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Onze aanpak richt zich op het realiseren van een optimale user experience, op het leveren van kwalitatief goede, beheersbare low code toepassingen en op de veranderings- en adoptieprocessen binnen een organisatie.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of 0651641460.


Benieuwd naar de opdrachten waar jij aan gaat werken bij SolutionWise?
Bekijk de video over ons werk bij Royal Lemkes!


Heb jij een helicopterview, durf jij kritisch te zijn op processen en wil jij klanten helpen groeien door middel van succesvolle digitale innovatie? Dan komen wij graag in contact met jou!


Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Je inspireert en adviseert onze klanten over de mogelijkheden voor de inzet van Azure & Integratie in bedrijf kritische en innovatieve projecten. Hierbij formuleer je een strategisch advies over de oplossing, business value en de roadmap. Het gebruik van de modernste Microsoft technologieën zoals Azure Integration Services, Data & AI maar ook Infra & Security staan daarbij centraal. Jij bent de onmisbare brug tussen de strategische doelstellingen van onze klant, en de toegevoegde waarde van de digitale innovatie met behulp van Microsoft Azure.

Je bent bij onze klanten verantwoordelijk voor de analyses en vertaling van business vraagstukken binnen het vakgebied en de begeleiding van Azure & Integratie trajecten bij klanten zowel in de opstart- als realisatiefase. Je gaat je bezighouden met uitdenken, opzetten en implementeren van oplossingen op basis van duidelijk bepaalde deliverables, strategische doelstellingen en afspraken met de klant. Daarnaast concentreer jij je op het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van propositieontwikkeling en positionering van Motion10 in de markt.


Azure & Integration team

Het team bestaat uit ervaren Architecten, Cloud Developers, Integration Specialisten en andere Strategisch Consultants. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops.

Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Change Management, Data & AI en Infra & Security. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen.

Naast complexe, uitdagende opdrachten zijn er uiteraard genoeg momenten voor leuke activiteiten met je collega’s. Borrels, events en kennissessies worden regelmatig georganiseerd, want naast werk moeten we natuurlijk niet vergeten te genieten! Daarnaast krijg je van ons alle ruimte tot ontwikkeling.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?


Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Ben je klaar voor de stap naar Cloud Architectuur? Kom dan kennismaken bij Motion10! 


Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Wat ga je doen?
Als Azure Architect begeleid jij klanten inhoudelijk in hun reis naar de Microsoft Cloud of bij het professionaliseren van de Cloud Competence. Je adviseert, ontwerpt en implementeert Azure oplossingen van Enterprise Scale Landing Zone tot IaaS en PaaS oplossingen. Je houdt je bezig met de (Hybride) Cloud Architectuur en het realiseren van veilige Azure omgevingen. 

Je inspireert organisaties en helpt met het nemen van beslissingen rondom migraties. Daarnaast geef je workshops rond de Cloud Architectuur, Infrastructuur, Governance en Security & Compliance. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet complexe vraagstukken moeiteloos te vertalen naar technische oplossingen.
Kortom jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie!

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt profiteert onze klant daar namelijk ook van. Daar profiteren wij als bedrijf van. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze cirkel van groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou.
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina en neem dan vrijblijvend contact op met Erwin Schuur via erwin.schuur@Motion10.com of 010 235 1035.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Ben jij de developer die klaar is voor de volgende stap op het gebied van low code? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Jij ontwikkelt voor onze klanten vooruitstrevende applicaties door middel van het low code platform OutSystems. Dat betekent dat je goede kennis hebt van OutSystems, maar vooral begrip hebt voor de uitdaging van de klant. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je maakt namelijk deel uit van SolutionWise. Het team bestaat uit een goede mix van juniors, mediors en seniors.

Als OutSystems consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties binnen een goede architectuur die aansluit bij de behoefte van de klant. Daarnaast zal je overleggen met klanten om duidelijkheid over processen te krijgen en te sparren over functionaliteiten en de opleveringen van de applicatie. Dit gebeurt samen met de klant in sprints van een aantal weken, in samenwerking met een scrumteam.

Wat vragen wij jou? 

Wat bieden wij jou?

Waarom bij SolutionWise?
SolutionWise is onderdeel van Motion10. Motion10 is opgericht in 2008. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Sinds 2018 helpen wij onze klanten om low code in te zetten voor de ontwikkeling van hun business applicaties. Om dit te realiseren hebben wij een OutSystems team opgericht en zijn wij een partnership aangegaan met OutSystems. Sinds 2021 is dit team ondergebracht in SolutionWise. SolutionWise onderscheidt zich door uw digitale innovatie op low code van begin tot eind te realiseren. Naast onze expertise op OutSystems hebben wij specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en Change Management. Al deze disciplines hebben wij gebundeld in onze succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Onze aanpak richt zich op het realiseren van een optimale user experience, op het leveren van kwalitatief goede, beheersbare low code toepassingen en op de veranderings- en adoptieprocessen binnen een organisatie. 

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of 0651641460.


Benieuwd naar de opdrachten waar jij aan gaat werken bij SolutionWise? Bekijk de video over ons werk bij Royal Lemkes!


Heb jij een helicopterview, durf jij kritisch te zijn op processen en wil jij klanten helpen groeien door middel van succesvolle digitale innovatie? Dan komen wij graag in contact met jou! 


Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?
Je inspireert en adviseert de klanten over de mogelijkheden – en formuleert een strategisch advies – voor de inzet van OutSystems technologie. Het is in deze functie niet erg als je minder technisch aangelegd bent, maar het is wel belangrijk om de wereld van low code te kennen. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de analyses en vertaling van business vraagstukken binnen het vakgebied en de begeleiding van low code trajecten bij klanten zowel in de opstart- als realisatiefase. Je gaat je bezig houden met uitdenken, opzetten en implementeren van oplossingen op basis van duidelijk bepaalde deliverables en afspraken met de klant. Daarnaast concentreer jij je op het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van propositieontwikkeling en positionering van SolutionWise in de markt.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij SolutionWise?
SolutionWise is onderdeel van Motion10. Motion10 is opgericht in 2008. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Sinds 2018 helpen wij onze klanten om low code in te zetten voor de ontwikkeling van hun business applicaties. Om dit te realiseren hebben wij een OutSystems team opgericht en zijn wij een partnership aangegaan met OutSystems. Sinds 2021 is dit team ondergebracht in SolutionWise. SolutionWise onderscheidt zich door uw digitale innovatie op low code van begin tot eind te realiseren. Naast onze expertise op OutSystems hebben wij specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en Change Management. Al deze disciplines hebben wij gebundeld in onze succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Onze aanpak richt zich op het realiseren van een optimale user experience, op het leveren van kwalitatief goede, beheersbare low code toepassingen en op de veranderings- en adoptieprocessen binnen een organisatie.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of 0651641460.


Benieuwd naar de opdrachten waar jij aan gaat werken bij SolutionWise? Bekijk de video over ons werk bij Royal Lemkes!


Wil jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen van de laatste Azure data technologieën? Kom dan kennis maken bij Motion10! 
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!Wat ga je doen?
Jij bent de drijvende kracht in Data & Analytics projecten en zorgt ervoor dat onze klanten de maximale waarde uit data kunnen halen. Jij realiseert bijvoorbeeld samen met je collega’s oplossingen met onder andere Azure SQL Database, Data Factory, Data Lake en Databricks. In dit proces denk je kritisch mee met de klant, zet je de vraag om in een ontwerp en verzorg je de implementatie. In projecten werken we vaak nauw samen met andere disciplines zoals onze collega’s van Azure & Integration of Customer Success.

Het team
In het Data & Analytics team werk je samen met 35 consultants die uitblinken in Data Engineering, Data Analytics, AI en UX. Kortom een divers team met alle mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
• Minimaal 3 jaar ervaring met Microsoft BI (SQL en ETL);
• Expertise in Azure of je wilt deze kennis heel graag opdoen;
• Kennis van en ervaring met Microsoft Power BI is een pluspunt;
• Uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn.

Wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract, leaseauto, bonusregeling en een competitief salaris;
 • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland;
 • Een GreatPlaceToWork score van 8,5;
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken;
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling;
 • Bonusregeling gebaseerd op je prestaties;
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of 0651641460.


Een aantal collega’s vanuit het team hebben het Data & AI Summit 2022 bezocht. Bekijk de terugblik voor updates over de het groeiende belang van synthetic data, de trend ‘Augmented Analytics’ en ‘decision engineering’. Bekijk hier de terugblik!


Ben je klaar voor de stap naar Enterprise Level Solution Architectuur? Kom dan kennismaken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Als Azure & Integration Architect begeleid jij klanten inhoudelijk in hun reis naar de Microsoft Cloud of bij het professionaliseren van de Cloud Competence. Je houdt je bezig met de (Hybride) Cloud Architectuur, het realiseren van een veilige Azure omgeving en het moderniseren (Cloud Native) van applicaties, integraties en bijbehorende infrastructuren. Je inspireert organisaties en helpt met het nemen van beslissingen rondom migraties. Daarnaast geef je workshops rond de Cloud Architectuur, Integratie, Infrastructuur, Governance en Security & Compliance. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar technische oplossingen. Kortom jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie!

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Denk jij in integratiepatronen, services en API’s en vind je het leuk om project en beheer werkzaamheden te combineren? Kom dan kennismaken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Als Cloud Support Engineer bij Motion10 zet je jouw expertise in voor top ondernemingen in Nederland en dat alles vanuit ons Managed services. Je krijgt de unieke kans je bezig te houden met het ondersteunen van onze integratie klanten en tevens je rol te pakken in onze ontwikkelteams bij die klanten. In het Managed Services team werk je samen met meerdere collega’s. Dit zijn specialisten op het vlak van Azure Integratie maar ook op het vlak van Azure Dataplatform en Microsoft365. Bij het beheren en ontwikkelen van integraties werk je met de Azure Integration Services. Denk hierbij aan Azure Logic Apps, API Apps, Functions, API Management, Service Bus en Event Grid.

Managed Services team
Het team bestaat uit ervaren Services Managers en Engineers. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er wekelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde IT opleiding. 
• Je hebt een passie voor cloud technologieën en integraties;
• Relevante certificeringen rond C# en .NET zijn een pre;
• Je hebt affiniteit met Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD);
• Ervaring met Azure DevOps is een pre.

Wat bieden wij jou?

 • Direct een vast contract, leaseauto en een competitief salaris;
 • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland;
 • Een GreatPlaceToWork score van 8,5;
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken;
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling;
 • Bonusregeling gebaseerd op je prestaties;
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Is jouw interesse gewekt? Solliciteer direct of neem vrijblijvend contact op met Karolina Kolcun (Corporate Recruiter) via karolina.kolcun@motion10.com of 0636266051


Wil je weten hoe het is om te werken binnen de unit Managed Services?
Lees het in de blog van collega Onno Stoeten!

Wil je graag met Azure Logic Apps, API Apps, Functions en API Management aan de slag? Motion10 biedt jou nu de unieke kans om aan de slag te gaan als Cloud Integratie Specialist.

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Als Cloud Integratie Specialist bij Motion10 zet je je expertise in binnen complexe projecten bij top ondernemingen in Nederland. Je krijgt de unieke kans je bezig te houden met de realisatie van integraties op basis van Azure Integration Services. Je bent een integratiespecialist, die gewend is om af te stemmen hoe systemen het beste ontsloten kunnen worden om vervolgens de integraties te ontwerpen, implementeren en via Azure DevOps CI/CD in productie te brengen. Bij de ontwikkeling van integraties gebruik je zo veel mogelijk de Azure Integration Services. Denk hierbij aan Azure Logic Apps, API Apps, Functions, API Management, Service Bus en Event Grid. Je hebt te maken met uiteenlopende systemen, zowel on-premises als SaaS oplossingen. 

Azure & Integration team
Het bestaat uit team bestaat uit ervaren Architecten, Consultants en andere Cloud Developers. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333


Wil jij meer lezen over één van onze projecten binnen integratie?
Lees dan hier over het project bij Koninklijke Rotra!


Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.