Motion10

Jij regelt alles tot in de puntjes, stemt af met verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk kan doen. Ben jij commercieel ingesteld en wil jij jezelf hierin verder ontplooien? Lees dan snel verder!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Wat ga je doen?
In de ICT werken en jezelf ontwikkelen op commercieel vlak bij Motion10 natuurlijk! Als Sales Support ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele traject van vraag, aanbod, matching en planning van consultants. Jij zorgt voor de juiste planning van onze consultants en opdrachten en vervult een sleutelrol als eerste aanspreekpunt van het gehele salestraject.

Regelmatig stel jij contracten op, plan jij afspraken en denk jij mee met de accountmanagers uit het team. Je helpt de accountmanagers bij het nabellen van prospects op basis van events. Jij informeert en adviseert alle stakeholders zodat iedereen zijn werk kan doen. Ook ben je een belangrijke pion in de relatie met onze partner Microsoft.

Het team
Onze commerciële afdeling bestaat uit Marketing en Sales aangestuurd door de commercieel directeur. Er werken acht accountmanagers en vier marketeers. De collega’s werken nauw samen met ieder zijn eigen expertise. Het team bestaat uit spontane en sociale mensen met de mentaliteit; work hard, play hard.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of 0651641460.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.