Motion10

HR Professional

De IT-wereld verandert in rap tempo, dit vraagt ook de nodige veranderingen en inspanningen van het personeelsmanagement. Jouw frisse blik als HR-professional helpt ons hierin verder. Jij bewaakt en beheert alle operationele HR-processen. Jouw kennis en vaardigheden die je vanuit school hebt verkregen met betrekking tot de onderwerpen personeelsbeleid, People Development en de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers, dragen hieraan bij.

Het is belangrijk dat je beschikt over veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Je moet snel kunnen schakelen tussen verschillende taken en systemen en goed om kunnen gaan met veranderingen. Je bent een doorzetter en je denkt oplossingsgericht.

DIT GA JE DOEN

Jij bent als HR-professional samen met je collega’s het 1e aanspreekpunt voor HR-gerelateerde zaken bij Motion10. Hierbij voer je de ondersteunende werkzaamheden uit en heb je een eigen focusgebied. De HR-afdeling bestaat uit 1 HR manager, 2 HR business partners, en het Recruitment team.

Samen zorgen we ervoor dat de HR & Recruitment strategie naadloos aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen van Motion10.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden (ongeveer 75% van de functie)

 • Uitvoeren, optimaliseren en professionaliseren van administratieve processen;
 • Meedenken over HR-processen en verbeteringen;
 • Verwerken van salarismutaties in ons personeelssysteem;
 • Contracten opmaken en contractwijzigingen doorvoeren;
 • Beantwoorden van interne vraagstukken;
 • Zorgen dat alle HR-informatie van onze collega’s correct is bijgewerkt in onze systemen;
 • Het schrijven van onze interne nieuwsbrieven, met input van de juiste collega’s;
 • Je bent de contactpersoon voor onze wagenparkbeheerder en verantwoordelijk voor de uitvoering van het mobiliteits- en leasereglement.

Enkele interessante projecten (ongeveer 25% van de functie)

 • Het mobiliteits- en leasereglement meer CO2 neutraal maken;
 • Het automatiseren van onze interne processen;
 • Het evalueren en verbeteren van de volledige employee journey;
 • Vitaliteitproject

Wat vragen we jou?

 • Minimaal 1 jaar stage/werkervaring in administratieve functies;
 • Kennis van wet- en regelgeving;
 • HBO werk en denkniveau, bij voorkeur afgestudeerd in HRM;  
 • Beschikbaar na de zomervakantie voor minimaal 32 uur per week; 
 • Kennis van mutaties verwerken;
 • Proactief en een kritische blik;  
 • Zin om samen met collega’s te werken aan verbeteringen;

Wat bieden we jou?

 • Direct een vast contract;
 • Een salaris (afhankelijk van de werkervaring) tussen de €2.750,- en €3.500,- per maand & een thuiswerkvergoeding;
 • Reizen met een NS-business card of vergoeding van 0,21 cent per km;
 • Een combinatie van werken op een toplocatie op de 42ste verdieping in “De Rotterdam” en vanuit huis;
 • €2.000,- per jaar aan persoonsgebonden studiebudget voor opleidingen of cursussen;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Laptop naar keuze & aantrekkelijke telefoonregeling;
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Motion10 in het kort

Wij stellen organisaties in staat om door middel van IT-oplossingen succesvol te innoveren. Hierbij staan het organisatiedoel, de medewerker en de continue verandering centraal.

Onze missie is ‘De Cirkel van Groei’. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant en daardoor groeien wij als bedrijf weer. Dit creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status.

Nu is het aan jou.  Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Overtuigd? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met karolina.kolcun@motion10.com of 0636266051.

Wil jij als HR/Recruitment stagiair(e) de ervaring opdoen die de rest van je carrière zal vormen? Tijdens jouw periode bij Motion10 word je continu uitgedaagd en begeleid. Op zoek naar een leuke meewerkstage? Lees snel verder!


Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Welke uitdaging ga jij aan?

De IT-wereld verandert in rap tempo, dit vraagt ook de nodige veranderingen en inspanningen van Recruitment. Jouw frisse blik helpt ons hierin verder. Als HR/Recruitment stagiair(e) krijg je de kans om praktijkervaring op te doen binnen Motion10. Door zelf initiatief te nemen bepaal jij mede de richting van jouw stage en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van Campus Recruitment. Je zal werken in een stimulerende omgeving waar je de kans krijgt om te leren van ervaren HR professionals.

Jouw functie tijdens jouw meewerkstage:

De activiteiten van de stage zijn ontzettend gevarieerd en leerzaam. Als HR/Recruitment stagiair(e) bij Motion10 zal je ons helpen bij het verzorgen van een optimaal lopen Recruitment proces en ook in het waarborgen van onze cultuur. Denk hierbij aan onze kernwaarden: groei, impact, passie en samenwerken. Tijdens jouw meewerkstage ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van talentvolle studenten en starters binnen Motion10. Je werkt nauw samen met de Corporate Recruiters en ondersteunt hen bij het organiseren van evenementen en het opzetten van samenwerkingen met universiteiten en hogescholen. Je wordt betrokken bij het gehele werving -en selectieproces van de kandidaten, zoals het opstellen van vacatureteksten, het screenen van cv’s/motivatiebrieven en het voeren/inplannen van sollicitatiegesprekken. Daarnaast krijg je de kans om mee te denken over verbeteringen en vernieuwingen op het gebied van de werken-bij site, social media, arbeidsmarktcommunicatie en de Candidate Experience. Tot slot mag je ook helpen bij het organiseren van het MotionTalent weekendje weg – waar jij ook deel van zal uitmaken!

Persoonlijke begeleiding

Je komt terecht in een team met enthousiaste en deskundige collega’s. Dit team bestaat uit vier Corporate Recruiters, twee HR Professionals, een HR Adviseur en één HR-Directeur. Het is een informele afdeling waarbij iedereen met passie werkt en waarin samenwerking voorop staat. Een super leerzame en leuke kans dus, waarbij je één vaste stagebegeleider krijgt die jou intensief gaat begeleiden zodat jij ook straks helemaal klaar bent voor het echte bedrijfsleven. Het team komt graag samen om kennis ervaringen met elkaar te delen. Naast het werk is plezier natuurlijk erg belangrijk!

Zijn wij een match?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, in het mooiste kantoor van Rotterdam als Microsoft-partner. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Solliciteren

Wil jij stage lopen bij een inspirerende organisatie? Dit is de perfecte kans om je vaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen voor jouw toekomst als HR/Recruitment professional! Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489. Stuur gerust een WhatsApp berichtje!

“Medewerkers geven ons een score van 85% in de trustindex van Great Place To Work”

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?

HR is jouw passie en je hebt als generalist in de loop van je carrière al veel aspecten van het uitdagende HR vak gezien. Van verandermanagement, organisatieontwikkeling, beleid opstellen tot natuurlijk het management en de uitvoering van de HR processen. Je werkt al een aantal jaren als HR verantwoordelijke in een breed managementteam en voor jou is het nu tijd voor de volgende stap.

Motion10 is recent overgenomen door HSO. Het maximaliseren van de synergie tussen tussen beide bedrijven zie je als leuke uitdaging, waarbij de bijzondere cultuur van Motion10 behouden blijft en Motion10 en HSO zo veel mogelijk van elkaars kracht gebruik maken, ook op het gebied van HR beleid. 

Je bent medeverantwoordelijk voor de strategie en resultaten van Motion10, waarbij medewerkerstevredenheid net zo belangrijk is als financiële resultaten en het overstijgen van de verwachtingen van klanten. Je kijkt mede daarom breder dan HR: je bent kritisch, direct, energiek en denkt in mogelijkheden. Je werkt mee aan het verder vormgeven van de continue ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap binnen de organisatie. Middels interventies stimuleer je de onderlinge samenwerking in de gehele organisatie. Eén van de speerpunten is het verder professionaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, resulterend in het aantrekken van mensen die zich bij ons verder willen ontwikkelen en bijdragen aan het gezamenlijk succes bij onze klanten. Je hebt hierbij een creatieve kijk op de arbeidsmarkt. Voor Motion10 zijn studenten en specialisten in andere vakgebieden een belangrijke bron van nieuwe collega’s. Hiermee vergroten we de arbeidsmarkt en geven we veel mensen de ruimte zich verder te ontwikkelen in relevante vakgebieden. Je helpt Motion10 en HSO de wervings- en trainingsprogramma’s voor deze groepen verder te ontwikkelen. 

Iets over het team

Samen met de HR adviseurs en corporate recruiters van Motion10 bouw je aan de organisatie in een snelgroeiende markt. Je bent verantwoordelijk dat het HR beleid aansluit bij de visie en de organisatiedoelen en faciliteert de volledige emloyee journey. Medewerkers geven Motion10 een score van 85% in de trustindex van GPTW.  En als kers op de taart ben je onderdeel van de internationale HR community van HSO, waarmee je samen zorg draagt voor medewerkers van HSO wereldwijd. 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een eigen, originele visie op HR en recruitment;
 • Je bent ondernemend en creatief;
 • Je hebt ervaring met het werken als HR business partner in een complexe organisatie en het prioriteren en organiseren van de uitdagingen die daarbij horen;
 • Je hebt ervaring met het managen van zowel HR als recruitment teams als HR-verantwoordelijke in een MT van een business unit of organisatie;
 • Je hebt ervaring met verandermanagement;
 • Je kent de wereld van (IT) consultancy;
 • Je handelt op basis van data, je gevoel en je intuïtie;
 • Je hebt diepgaande kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt en relevante wet- en regelgeving;
 • Je bent woonachtig in Nederland en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een internationale omgeving.

Wat bieden wij jou?

 • Direct een vast contract en een competitief salaris;
 • Hybride werkomgeving, vanuit huis, een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland;
 • Laptop naar keuze en een telefoonregeling;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken;
 • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000;
 • Een GreatPlaceToWork, met een score van 8,5;
 • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.


Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou.  Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Koen Roelofsen via koen.roelofsen@Motion10.com of  06 20999706.

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.